Pojdi na glavno vsebino
Catering

Catering

Catering je umetnost kreativnih kulinaričnih rešitev. Načrtujete dogodek ter iščete zanesljivega, prilagodljivega in inovativnega ponudnika catering storitev? Je tudi vaše glavno vodilo odličnost, tako pri načrtovanju zasebnih praznovanj kot tudi v poslovnem svetu? Iščete kreativne in prefinjene kulinarične rešitve?

Poslovni dogodki, Jezeršek Catering

Poslovni dogodki

Naredite močan vtis na svoje poslovne partnerje s pomočjo pogostitve Jezeršek cateringa. Naš cilj je, da dogodek zadovolji ali celo preseže pričakovanja, tako z vidika lokacije cateringa kot tudi kulinarične ponudbe.

Več informacij »

Protokolarni dogodki, Jezeršek catering

Protokolarni dogodki

Goste nagovarjamo tudi z izbrano kulinariko, zaradi česa je treba predvsem pri obiskih iz tujine in drugih kulturnih okolij poskrbeti, da se bomo primerno predstavili tudi na kulinaričnem področju. Jezeršek catering je pogost izbor veleposlaništev in javnih služb.

Več informacij »

Športni dogodki, Jezeršek catering

Športni dogodki

Catering na športnih dogodkih je idealna priložnost za sklepanje poslov. Športni dogodki ustvarjajo pozitivno podobo sodelujočega podjetja in povzročijo številne marketinške učinke.

Več informacij »

Zasebni dogodki, Jezeršek catering

Osebni dogodki

Nudimo catering pogostitev za različne priložnosti; od porok, obletnic, rojstnih dnevov, abrahamov, odhoda v pokoj, piknikov v naravi, družinskih praznovanj, krsta, sv. obhajila, birme pa vse do raznovrstnih srečanj, obletnic, valete ali mature.

Več informacij »

Catering na domu, Jezeršek catering

Catering na domu

Uživajte v vrhunski kulinariki tudi v udobju lastnega doma. Catering na domu je primeren ob družabnih dogodkih, praznovanjih ali poslovnih srečanjih.

Več informacij »

Sejemski catering, Jezeršek catering

Sejemski catering

Pogostitve imajo na sejmih tudi reprezentativni in promocijski značaj - z izbrano kulinariko goste nagovarjamo, zato je treba poskrbeti, da se bomo primerno predstavili. Z lastnimi inovacijami smo dvignili sejemsko kulinariko na višji nivo.

Več informacij »

Mednarodni catering, Jezeršek catering

Mednarodni catering

Povečano število povpraševanj iz tujine je Jezeršek catering spodbudilo k ustanovitvi mednarodne blagovne znamke. Pod imenom SORA Catering izvajamo catering storitve v tujini.

Več informacij »

S cateringom se ukvarjamo že več kot 30 let.

Individualen in celosten pristop, več kot 30 let izkušenj na področju cateringa v mednarodnem okolju, inovativnost pri snovanju dogodkov ter nepozabni in brezhibno izpeljani dogodki so zagotovilo za nepozabne dogodke.

Vse to smo mi, Jezeršek gostinstvo, podjetje z najdaljšo tradicijo na področju cateringa v Sloveniji. Naša glavna prednost je celosten pristop, poleg tega pa pri dogodku nismo le izvajalec, temveč vaš partner - pomagamo vam izbrati in pripraviti najboljše!

Za vsak dogodek poznamo primeren način pogostitve.

Poskrbite, da bo prireditev zasijala tudi na kulinaričnem področju, zaupajte nam vaše želje in pomagali vam bomo pripraviti nepozabno in odmevno pogostitev, ki bo odsevala namen in cilje, ki jih boste določili vi.

Pri lokacijah za catering ne poznamo omejitev.

Seznam lokacij, kjer smo nastopili s catering storitvami je zelo obširen. Naše izkušnje radi delimo tudi, ko iščete predlog za prizorišče dogodka.

Kaj sploh pomeni catering?

Slovenski klienti uporabljajo tudi izraz katering ali ketering. Catering storitev izvajajo gostinska podjetja, ki imajo ustrezna znanja, inventar in kvaliteto glede te posebne gostinske veje.

Poslovni catering vključuje oskrbo s hrano in pijačo na banketnih prireditvah, poslovnih srečanjih, otvoritvah, predstavitvah novih produktov, izobraževalnih seminarjih, državnih prireditvah in sorodnih poslovnih dogodkih.

Zasebni catering vključuje oskrbovanje s hrano in pijačo na družabnih dogodkih kot so poroke, obletnice, rojstnodnevne zabave, dobrodelne prireditve in druga družabna srečanja.Potrebujete nasvet ali ponudbo za catering?

Kontaktirajte nas »

 • Ljubljanski grad šotor / Ljubljana Castle - Tent
 • Grad Jablje / Jablje Castle
 • Ljubljanski grad / Ljubljana Castle
 • Catering Maribor
 • Ljubljanski grad / Ljubljana Castle
 • Grad Jablje / Jablje Castle
 • Narodni muzej Ljubljana / National Museum
 • Poslovni dogodki / Corporate catering
 • Gala sprejem v šotoru / Gala reception - tent
 • Catering sprejem v šotoru / Reception - tent
 • Gala set up
 • Večerja ob robovem vodnjaku / National gallery
 • Priprava jedi pred gosti - 'Show cooking'
 • Hladni bife / Cold buffet
 • Viteška dvorana v Muzeju novejše zgodovine Slovenije / Museum of the modern arts
SORA Catering
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...