Pojdi na glavno vsebino
Restavracija Blejski grad

Restavracija Blejski grad

V januarju 2015 bo Jezeršek gostinstvo d.o.o prevzelo upravljanje gostinskih storitev na Blejskem gradu. Zaradi prilagoditve v obratovanju bosta kavarna in restavracija žal zaprti do 1. marca 2015.

Želja podjetja Jezeršek gostinstvo je, da se Blejski grad uveljavi kot ena najpomembnejših kulinaričnih točk v Sloveniji, ki ponuja sodobno interpretirane tradicionalne jedi in pijače ter prijazno in prisrčno postrežbo. Z zagotavljanjem brezpogojne kvalitete in z lokalnim povezovanjem lahko ustvarimo doživetja primerna za protokolarne goste, za zahtevne obiskovalce restavracije, za turistične skupine in posameznike.

 

Gostilna Blejski grad

Restavracija Blejski grad

V restavraciji Blejski grad se lokalne in regionalne jedi pripravljajo na sodoben in prefinjen način ter hkrati ohranjajo gastronomsko dediščino Gorenjske in Slovenije.

Več informacij »

Kavarna Blejski grad

Kavarna Blejski grad

Ob vhodu na grad vas na spodnjem dvorišču pozdravi kavarna Blejski grad. Ob dišeči kavi ali čaju si boste lahko privoščili tudi naše sladke dobrote ali jih kupili kot darilo svojim najbližjim.

Več informacij »

Poslovni dogodki na Blejskem gradu

Poslovni dogodki

Blejski grad ponuja izjemen ambient za vrsto poslovnih dogodkov. Poslovna kosila, incentive sprejemi, konferenčne pogostive ali gala večerje bodo na goste naredile močan vtis.

Več informacij »

Zasebni dogodki na Blejskem gradu

Zasebni dogodki in poroke

Imenitna lokacija in edinstven razgled sta zagotovilo za ustvarjanje nepozabnih spominov. Povabite svoje sorodnike in prijatelje na vaše praznovanje na Blejski grad.

Več informacij »

Kulturni dogodki na Blejskem gradu

Aktivnosti na gradu in kulturni progam

Zgornje dvorišče Blejskega gradu kar kliče po dogodkih in bogatem kulturnem programu. Premišljeno izbrana doživetja večkrat popestrijo dneve in večere na pečini nad Bledom.

Več informacij »

Kontakt

Aljaž Toplak, Vodja gostinstva Blejski grad, 01/361 94 16, aljaz@jezersek.si

Blejski grad, ki se ponaša na skalni pečini nad jezerom, ponuja izjemen razgled na Blejske lepote in okoliške Alpe. Več kot 300.000 obiskovalcev na leto obišče grad in se slika z izjemnim ozadjem Blejskega jezera in otoka. Tako vam zaradi hitre zasedenosti terminov predlagamo, da nas za svojo rezervacijo kontaktirate čimprej.


Vas zanima več?

Kontaktirajte nas »

 

Česnova juha z rakovim bandeljcem, Jezeršek gostinstvoDivjačinska pašteta z marmelado, Jezeršek gostinstvoKranjski bandeljci, Jezeršek gostinstvoJelenov tartar, Jezeršek gostinstvoKruhov kipnik s čokolado Gorenjka, Jezeršek gostinstvoSrnin hrbet v vinski omaki, Jezeršek gostinstvoLimonin sorbet, Jezeršek gostinstvoBlejska kremšnita, Jezeršek gostinstvoLePotica, Jezeršek gostinstvoBovski sir, Jezeršek gostinstvo

SORA Catering
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se