SI
Show menu

TEAM BUILDING DELAVNICE

Vse premalokrat se zavedamo, da so zaposleni v podjetju naše največje bogastvoDobri medsebojni odnosi v podjetju so temelj uspeha in poznavanje osebnostnih lastnosti zaposlenih vam lahko le koristi. Potrebno je poskrbeti za druženje in poglabljanje odnosov tudi izven službenih prostorov, potrebno je poskrbeti za dober timski oz. moštveni duh, medsebojno sodelovanje, dobro počutje in sprostitev svojih zaposlenih ter ne nazadnje: svoje zaposlene je potrebno kdaj tudi nagraditi. In kulinarična team building delavnica v prijetnem okolju Dvora Jezeršek je idealna priložnost za to.

Pri naših team building delavnicah se bomo nekaj novega naučili, izmenjali kuharske veščine in se ne nazadnje prav lepo zabavali. Kaj hitro se bo pokazalo, kdo v skupini je vodja, kdo kreativna duša, kdo poslušen izvajalec, kdo zmaguje pri dekoracijah in še in še.

Vsi skupaj se boste zabavali in se poleg tega še kaj naučili.

Če se boste odločili za team building delavnico v smislu tematske kulinarične delavnice, potem bomo pozornost usmerili v zgodbo, prijetno vzdušje, sproščeno animacijo in navdušujoče kulinarične ideje. Razdelili se bomo v ekipe, ena ekipa sestavlja strežno osebje, drugi pokažejo svoje spretnosti v kuhinji. Do sitega se najemo in zabavamo prav vsi.

Izberite eno izmed naših kulinaričnih team-building delavnic, za ostalo pa bomo poskrbeli mi: od strokovnega vodenja, animacijsko-motivacijske ekipe, izbora receptov, priprave sestavin in kuharskih rekvizitov ... pa ne pozabite, posodo na koncu pomijemo mi.

Dobrodošli v kuhinji kuharskega mojstra Darka Klemna! Ste tudi vi eden tistih, ki ste nestrpno čakali pred televizijskimi zasloni na nove kuharske izzive? Če bi se radi v podobnih izzivih preizkusili tudi s svojim podjetjem, potem se pridružite simpatičnemu Štajercu Darku Klemnu, zmagovalcu MasterChef Slovenije 2016, in skupaj z njim ustvarite okusne kuharske kreacije.

Za skupine od 12 do 16 udeležencev
VEČ
Za manjše skupine imamo na Akademiji Jezeršek pripravljen zabaven program ob navodilih z narisanimi receptih, ki vam bodo postavili ravno prav velik izziv, da boste skupaj stopili kot ekipa in nakoncu postregli s pravim 4 hodnim menijem.

Za skupine do 12 udeležencev
VEČ
Galerija slik