SI
Show menu

DINNER IN THE SKY

Po uspešni prvi izvedbi v maju 2015 se Dinner in the Sky ponovno vrača v Ljubljano! 

Nepozabno gurmansko izkušnjo v zraku boste lahko doživeli med 23. in 27. 9. 2017.  

Organizator Dinner in the Sky  v sodelovanju z ekipo Jezeršek v središču Ljubljane pripravlja nepozabni dogodek Okusi Ljubljane v zraku. To je edinstvena priložnost, da običajen obrok ali sestanek spremenite v čarobno gurmansko doživetje z osupljivim razgledom na Ljubljano in njeno okolico.

Predstavljajte si veliko jedilno mizo za 22 oseb, ki uživajo v družbi odlične hrane in žlahtne kapljice. Točno takšno omizje se  vsako uro povzpne na 50 m višine, medtem ko bo Luka Jezeršek in njegova ekipa ter gostujoči chef Darko Klemen gostom postregla z izbranim menijem in pričarala nepozabno izkušnjo v zraku.

Intervju z Luko Jezerškom in Darkom Klemnom si preberite tukaj.

Izbirate lahko med 4 paketi, ki bodo razporejeni čez cel dan

  1. Brunch in the Sky (Chefov brunch meni, osvežilne pijače, penina; čas v zraku: 40 min) - 39,00 €
  2. Lunch in the Sky (3-hodni Chefov meni, vinska spremljava, osvežilne pijače; čas v zraku: 40 min) - 59,00 €
  3. Champagne in the Sky (prigrizek in penina; čas v zraku: 20 min) - 35,00 €
  4. Dinner in the Sky (4-hodni Chefov meni, vinska spremljava, osvežilne pijače, penina; čas v zraku: 60 min) - 89,00 €

Cene paketov so za 1 osebo.

Meni Dinner in the Sky Ljubljana
Rezervacije

Predlagamo zgodnje rezervacije, saj se določeni termini zelo hitro polnijo. Predvsem to velja za podjetja, ki bi za svoje goste želela zakupiti celotno omizje.

Dogodek se izvaja v vsakem vremenu saj je omizje v celoti pokrito. Dvig se odpove le ob močnem vetru, ki pa se stalno nadzoruje. Tudi kaplje dežja tako med dvigom niso moteče ampak kvečjem pričarajo posebno vzdušje.

www.dinnerinthesky.si
Ljubljana, maj 2015

Med 13. in 17. majem 2015 smo uspešno gostili prvi javni Dinner in the Sky v Ljubljani. Nepozabnih dvigov na Kongresnem trgu se je v petih dneh udeležilo več kot 1300 gostov. Ekipa Jezerškovih kuharjev je pripravila jedi glede na kulinarično strategijo regije Okusi Ljubljane.

Luka Jezeršek, vodja kulinarike, je v enem od številnih medijskih intervjujev povedal: "Ljubljana se kulinarično strmo, strmo vzpenja. In Okusi Ljubljane so nekakšen dokument, na katerega se lahko opreš, seveda pa mu dodaš svoj pečat. Ob tem ne smemo spregledati, da tudi tujci vse bolj iščejo avtohtone ljudi."

Nepozabna catering izkušnja iz Splita v avgustu 2014
Dalmatinsko sonce in razgled na Splitsko rivo, v daljavi na Mosor in jadransko otočje sta deset dni spremljala našo ekipo med delom na 50 metrih nad tlemi.
Galerija slik