SI
Show menu

DARILA

Dvor Jezeršek, več kot 240 let veličastna stara domačija, ki je bila v lasti premožne družine Hočevar, je danes kraj, kjer v sožitju bivata tradicija in sodobnost.

Da bi delček kulinaričnega doživetja odnesli domov, smo za vas pripravili pester izbor poslovnih kulinaričnih daril, s katerimi lahko obdarujete svoje poslovne partnerje in »okus po Sloveniji« odnesete tudi domov.

Darila si lahko ogledate in kupite v gostilni na Dvoru Jezeršek, pri čemer je v primeru večjega naročila potrebno predhodno naročilo.

Izdelek Cena
Hišne marmelade 200g 5,50 €
Najboljša kranjska klobasa leta v darilni vrečki 5,50 €
Različni zeliščni čaji 4,50 €
Maslo Ghee 4,50 €
Bučno olje (Firbas) 0,25l 6,50 €
Bučno olje (Firbas) 0,5l 11,50 €
Žgane pijače – Krucefiks 1dl 6,00 €
Žgane pijače – Krucefiks 2dl 9,00 €
LePotica 1 kos 6,00 €
LePotice 4 kos 15,00 €
LePotice 9 kos 30,00 €

Nakup kulinaričnih daril

Na voljo je več različnih pločevink, namenjenim tistim, ki s strahom pričakujejo tasta in taščo na kosilu ali pa so že zdavnaj obupali nad tem, da bi kdaj sami zamesili kruh. Novih kulinaričnih idej bodo veseli tudi že vešči s kuhalnico. Namenjene so tudi vsem, ki bi jim privoščili posebno doživetje, kot je Večerja na zajli.

Kulinarično darilo - Večerja na zajli

Kulinarično darilo - Akademija Jezeršek

Pošljite nam sporočilo

Želite, da vam pripravimo ponudbo ali nas želite kaj vprašati? Izpolnite obrazec in potrudili se bomo s čim hitrejšim odgovorom. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.
Pišite nam