SI
Show menu

RESTAVRACIJA BLEJSKI GRAD

V restavraciji Blejski grad se lokalne in regionalne jedi pripravljajo na sodoben in prefinjen način ter hkrati ohranjajo gastronomsko dediščino Gorenjske in Slovenije.


Predhodna rezervacija
Ob pravočasni predhodni rezervaciji kosila ali večerje bo vstopnina na grad vključena v ceno menuja.

Za rezervacijo nas pokličite med delovnim časom na telefonsko številko (0)4 62 03 444 ali (0)1 361 94 16.

Kontakt:
Tamara Buh, prodaja in organizacija dogodkov
T: 01/361 94 16
E: tamara@jezersek.si

Delovni čas

Restavracija je odprta vsak dan med 11. in 22. uro. 

Ambient
V restavraciji je prostora za največ 96 oseb, medtem ko je na terasi na voljo 100 sedežev. Za pogostitve je na voljo tudi Viteška dvorana, ki sprejme do 70 gostov.
Kulinarika

Želimo si, da se Blejski grad uveljavi kot ena najpomembnejših kulinaričnih točk v Sloveniji, ki ponuja sodobno interpretirane tradicionalne jedi in pijače ter prijazno in prisrčno postrežbo.

Kreativno moštvo sestavljajo visoko usposobljeni strokovnjaki s področja kulinarike in gostinstva. Vodstvo kuhinje in razvoja je v rokah Luke Jezerška. Kreativna vodja kulinarike je Ana Šušteršič. Jedilnike Jezeršek gostinstva bogatita že od svojih študijskih let.

Poletni meniPoletni degustacijski meni
Upravljanje gostinskih storitev na Blejskem gradu

V januarju 2015 je Jezeršek gostinstvo d.o.o prevzelo upravljanje gostinskih storitev na Blejskem gradu. Po manjši prenovi je restavracija spet ODPRTA od 7. marca 2015.

Želja podjetja Jezeršek gostinstvo je, da se Blejski grad uveljavi kot ena najpomembnejših kulinaričnih točk v Sloveniji, ki ponuja sodobno interpretirane tradicionalne jedi in pijače ter prijazno in prisrčno postrežbo. Z zagotavljanjem brezpogojne kvalitete in z lokalnim povezovanjem lahko ustvarimo doživetja primerna za protokolarne goste, za zahtevne obiskovalce restavracije, za turistične skupine in posameznike.

Kavarna Tlačan
Ob vhodu na grad vas na spodnjem dvorišču pozdravi kavarna Tlačan. Ob dišeči kavi ali čaju si boste lahko privoščili tudi naše sladke dobrote ali jih kupili kot darilo svojim najbližjim.
Galerija slik
Obiščite spletno stran Blejski grad