SI
Show menu

Pomladna ponudba na krožnikih

Pomladna ponudba na krožnikih

Sora pri Medvodah, 24. 4. 2018
Pri kreiranju pomladnih jedi so naši kuharski mojstri uporabili lokalne sveže sestavine, ki so tipične za ta letni čas. Tako so na krožnike pomladnega menija v okušanje postavili zelene šparglje, aromatično ajdovo kašo, kakovostno zorjeno govedino 360°, ne manjkajo pa niti piščanec v družbi svežega korenja ter poširan file smuča s spomladansko zelenjavo in mladimi kalčki. Vabimo vas, da si ogledate fotografije pomladnih jedi.
MALE KULINARIČNE RADOSTI

PIŠČANČJA JETRCA IN ŠPARGLJI

PIŠČANČJA JETRCA IN ŠPARGLJI

Piščančja pašteta, okisani šparglji, čebulna marmelada in dimljeno maslo

RDEČA POSTRV IN JOGURT

RDEČA POSTRV IN JOGURT

Rezine dimljene rdeče postrvi, spomladanska solata in jogurtov sneg

LEČA IN GRAH

LEČA IN GRAH

Lečin namaz, grah, redkvica, hruška, sladoled iz ohrovta
VROČE OKREPČILO

ŠPARGELJ IN OVČJI SIR

ŠPARGELJ IN OVČJI SIR

Kremna špargljeva juha, ocvrt raviol polnjen z ovčjim sirom, poširan rumenjak

GOVEDINA IN ŠTRUKELJC

Dvojno močna goveja juha z drobnjakovimi štrukeljci in brunoise zelenjavo

TOPLO NADALJEVANJE

AJDOVA KAŠA IN SIR

Polnjene hišne testenine z ajdovo kašo in šparglji, omaka Pustotnikovih sirov, krompirjeva espuma, špargljevi oblanci

SMUČ IN ZELENJAVA

Poširan file smuča na poštoklji, ribja pena, grahova solatka                                                                                                           

PIŠČANEC IN KORENJE 

Sočna piščančja prsa s hrustljavo kožo, maslena omaka in pire iz korenja, čemažev štrukeljc

REZERVACIJA
Rezervirajte svojo mizo na Dvoru Jezeršek ali Restavraciji Blejski grad in se prepustite kulinaričnemu razvajanju naših kuharskih mojstrov.