SI
Show menu

Nove jedi v zimski preobleki

Nove jedi v zimski preobleki

Sora pri Medvodah, 21. 11. 2018
S koncem novembra bomo na krožnikih Dvora Jezeršek in Restavracije Blejski grad pozdravili tudi zimsko obarvane jedi. Vas zanima, kaj so tokrat za vas ustvarili naši chefi? Za vas smo pokukali v naše kuhinje in uspelo nam je ujeti nekaj utrinkov, v katerih se skrivajo nepogrešljive kombinacije bogatih okusov in prazničnih vonjav, ki vas bodo ob kapljici dobrega vina pripeljale do sladkega deserta.
Pokukajte in si pravočasno rezervirajte mizo za zimsko kulinarično razvajanje. 
VROČE OKREPČILO

ZELENA IN POSTRV

ZELENA IN POSTRV

Kremna zelenina juha s kardamomom, ikre postrvi, zelenino klorofilno olje, jogurtova pena

ČEBULA IN SIR

ČEBULA IN SIR

Čista čebulna juha, polnjen ocvrt testeni žepek s kozjim sirom in zelišči

TOPLO NADALJEVANJE

RIŽ IN RADIČ

RIŽ IN RADIČ

Rižota z radičem, koromačem, sušenimi paradižniki in pinjolami                          

PUJSEK IN PROSO

PUJSEK IN PROSO

File svinjske ribice z janežem, krema pečenega jabolka in korenčka,  demi glas s črnim česnom

PIŠČE IN RAKI

PIŠČE IN RAKI

Nadevane piščančje prsi s kruhovim nadevom in raki, krema jabolka in korenčka, ocvrt por

SLADKI ZAKLJUČEK

ČOKOLADA IN POMARANČA

ČOKOLADA IN POMARANČA

Krema bele čokolade z okusom janeža in pomarančnim želejem, mandljev drobljenec s čokolado, pomarančni kuli

ROŽIČ IN JABOLKO

ROŽIČ IN JABOLKO

Rožičeva pita z jabolki, sadna čežana, sladoled pečenega jabolka        

REZERVACIJA
Preverite še ostale jedi iz poletnega menija in rezervirajte svojo mizo na Dvoru Jezeršek ali Restavraciji Blejski grad ter se prepustite kulinaričnemu razvajanju naših kuharskih mojstrov.