SI
Show menu

PROSTA DELOVNA MESTA

Delati pri Jezeršek Gostinstvu

Kot podjetje ponujamo posamezniku priložnost delati v ekipi, ki v podjetniškem duhu krepi vrednote ter ponuja možnost individualne rasti. Upamo si trditi, da zaradi dela na večih lokacijah ter raznolikosti naših dogodkov, ponujamo posamezniku širok spekter možnosti novih doživetij na delovnem mestu. Smo zdravo podjetje in iščemo vedno nove poslovne izzive. Pri nas je vsak sodelavec pomemben člen podjetja.

TOP 5 RAZLOGOV ZAKAJ DELATI PRI NAS:

I. Stremimo k popolnosti in celostnemu pristopu
II. Spodbujamo ekipni duh
III. S strokovnim kreativnim moštvom spodbujamo inovacije na področju kulinarike in gostinstva
IV. Imamo pestro paleto podjetniške dejavnosti
V. Nenehno širimo svojo dejavnost na nova področja

Oglejte si prosta delovna mesta in postanite del naše ekipe!

Študentsko delo in praktično izobraževanje

S študentskim delom omogočamo mladim upom možnost, da pri nas pridobijo izkušnje preko stalne ali občasne pomoči. Motiviranim in zagnanim ponujamo tudi možnost kariernega razvoja.

S programom praktičnega izobraževanja za dijake ali študente omogočamo celovit spekter delovnih izkušenj na večih področjih našega poslovanja. Aktivno sodelujemo s šolami, ki v Sloveniji ponujajo možnost turistično-gostinske izobrazbe.

Za prijavo na študentsko delo ali praktično izobraževanje, pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca.

Prosta delovna mesta

Trenutni ni prostih delovnih mest

Prijava

Zaradi povečanega obsega dela ob nekaterih velikih projektih, občasno iščemo dodatno pomoč pri delu v catering kuhinji in v strežbi. Zainteresirani kuharji in natakarji nas lahko kontaktirajo za honorarno delo.

Vas zanima delo pri nas? Izpolnite obrazec in potrudili se bomo s čim hitrejšim odgovorom. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.
Izberite datoteko Prosimo počakajte...