SI
Show menu

POROKA NA PROSTEM

Jezerškovi na porokah ne nastopamo samo v vlogi gostincev. Izkušena ekipa strokovnjakov vsak dan svetuje in pomaga parom, ki si želijo nepozaben in edinstven poročni dan. Tako vam bomo svetovali že pri izbiri lokacije za poroko.
Izbira lokacije

Catering storitev omogoča, da pogostitev na poroki izvedemo tudi na prostem. Veliko je podrobnosti, na katere je treba biti pozoren pri pripravi take poroke in ki lahko močno vplivajo tudi na ceno poroke. Mi vas bomo na njih z veseljem opozorili.

Z vidika kulinarike predstavljajo poroke na prostem določen izziv, predvsem zaradi zahtev po posebni prenosni opremi in nenazadnje zaradi nepredvidenih logističnih težav. Na tem področju smo že pred leti vpeljali številne novosti, ki so optimizirale postrežbo za zunanje prireditve in dvignile kulinariko na višji nivo.

Naš dovršen logistični sistem, usposobljena ekipa in dolgoletne izkušnje so tisto, zaradi česar smo vaš idealni partner za poročni catering. Tudi pri poroki na prostem vam lahko na enak način kot na naših lokacijah pripravimo pogostitev po vaših željah.

Poročni šotor
Poroko na prostem v veliki meri krojijo vremenske razmere. Zato lahko mladoporočencema svetujemo pri najemu prireditvenega prostora in inventarja, ki sodi zraven. Tudi pod šotorom lahko v sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji ustvarimo vintage, tradicionalni ali sodobni ambient poroke. Priporočamo pravočasno rezervacijo šotora.
Pošljite nam sporočilo
Želite, da vam pripravimo ponudbo ali nas želite kaj vprašati? Izpolnite obrazec in potrudili se bomo s čim hitrejšim odgovorom. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.
Pišite nam
Galerija slik