SI
Show menu

POROKA NA DVORU JEZERŠEK

Lepo urejena okolica Dvor Jezeršek uvršča tudi med priljubljene lokacije za civilne poročne obrede ter poroke. Na Dvoru pripravljamo najrazličnejša poročna kosila in večerje, celo poročne zajtrke. Pogostitve ločimo po vsebini, obsegu programa in številu svatov.

Prijeten ambient bo pomagal pričarati nepozaben dan.

Poroke na Dvoru Jezeršek se odvijajo v restavraciji za zaključene družbe v pritličju ali večnamenski dvorani oziroma galeriji v prvem nadstropju. Pri večjem številu svatov lahko poroka poteka v obeh prostorih.

Restavracijo smo uredili v spodnjih obokanih prostorih nekdanjega gospodarskega poslopja (hleva), večnamensko dvorano pa v zgornjih prostorih, kjer je bil nekdaj senik. V celotni stavbi (restavracija + galerija) lahko ob prostoru za plesišče gostimo do 144 gostov.

Z našimi sodelavci se boste pogovorili glede sedežnega reda, poteka slavja s prihodom in pozdravom mladoporočencev ter svatov, zdravice in govorov, prvega plesa, predaje daril inpolnočnega rezanja torte z napitnico.

Poroka na seniku

Senene bale, naravna dekoracija, nepozaben ambient. Poročno slavje v obnovljenem seniku.
od 39.00 €
Dvor Jezeršek

Vintage poroka

Poudarek na rustikalnem pohištvu in ambientu. Kolaž sladko romantične palete barv. Dekorativna kulinarika.
od 39.00 €
Dvor Jezeršek

Šik poroka

Izbrana dekoracija in izjemen ambient. Čudoviti pogrinjki in očarljivi poročni dodatki. Kulinarične specialitete so šik.  
od 39.00 €
Dvor Jezeršek

Poroka Jezeršek

Poročna postavitev dvorane in dekoracija. Aperitiv na vrtu ali v predverju. Postrežene jedi klasično odličnih okusov.
od 36.00 €
Dvor Jezeršek