AKADEMIJA JEZERŠEK - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

AKADEMIJA JEZERŠEK

Ste začetnik ali prekaljen kuharski mojster? Za vsakogar poznamo recept.

Dobrodošli vsi tisti, ki s strahom pričakujete tasta in taščo na kosilu ali pa ste že zdavnaj obupali nad tem, da bi kdaj sami zamesili kruh ... ali pa skuhali kosilo s tremi hodi ... da ne govorimo o peki potice.

Dobrodošli pa tudi vsi tisti, ki ste daleč naokoli poznani po svojih kuharskih veščinah, pa vseeno dan pred napovedano večerjo zelo slabo spite, priprava kosila pa vam vzame cel dan; kako tudi ne, boste rekli, »priprava takšnih kulinaričnih specialitet pač traja...«

Se strinjamo z vami, naj vam pa ob tem zaupamo še tiste male skrivnosti, zaradi katerih bo priprava potekala hitreje, kosilo pa bo tudi za vas takšna sprostitev, kot za tiste, ki si že samo ob misli na kulinarično popoldne pri vas oblizujejo prste.

Pridružite se nam na kulinaričnem doživetju in odkrijte Akademijo Jezeršek!


KONTAKT:

Za prijave in informacije o delavnicah smo vam na voljo vsak delovnik med 8.00 in 16.00 na 04 25 29 400 ali akademija@jezersek.si.

AKTUALNE DELAVNICE

Jezerškovi imamo poučevanje kuharskih veščin že v krvi.

Akademija Jezeršek je projekt, ki je v naših glavah zorel zelo dolgo. Željo po poučevanju in prenašanju znanja na tiste vedoželjne imamo Jezerškovi tako rekoč v krvi - Franci in Sonja, začetnika in ustanovitelja našega podjetja, podjetja Jezeršek gostinstvo, sta se spoznala prav v šoli: Sonja je bila namreč Francijeva učenka na gostinski šoli.

Skupaj sta ustvarila uspešno gostinsko podjetje z najdaljšo, več kot 35-letno tradicijo na področju cateringa v Sloveniji, zgradila Hišo kulinarike Jezeršek, ki se ji je leta 2007 pridružil mlajši, pa vendar starejši Dvor Jezeršek.

Na Dvoru Jezeršek boste kuhali v pravi restavracijski kuhinji.

Z odprtjem Dvora Jezeršek pa so želje po izobraževanju in širjenju našega znanja dobile tudi prostorski kontekst. Na Dvoru imamo namreč kar dve kuhinji in ena, tista restavracijska, je kot nalašč za kulinarične delavnice in doživetja, ki jih z velikim veseljem delimo z vami.

Za vsakega se bo nekaj našlo; ni važno, ali ste čisti začetnik ali pravi poznavalec, Akademija Jezeršek je pravi odgovor za vse, ki se želite naučiti nekaj novega, najti nove, inovativne ideje in poskusiti odlično kulinariko.

Preberite si več o naših kulinaričnih programih ali pa šefu v službi prišepnite o naših team building delavnicah.