OTROŠKE DELAVNICE IN PRAZNOVANJA - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

OTROŠKE DELAVNICE IN PRAZNOVANJA

Otroci so naše največje bogastvo. Tega se zavedate tako vi kot mi, zato smo vam na Dvoru Jezeršek v sklopu Akademije Jezeršek pripravili vrsto otroških kuharskih delavnic in otroško praznovanje rojstnega dne.

Otroške delavnice

Nagradite svojega malčka z obiskom ene od naših otroških kuharskih delavnic in spodbudite njegovo domišljijo ter seveda delavne navade in delo s skupini. V sproščenem, a profesionalnem okolju, bo spoznaval delo kuharja, kuharske pripomočke in načine priprave jedi. Vse seveda pod strokovnim vodstvom in zanesljivim varnostnim nadzorom naših sodelavcev v Jezeršek Gostinstvu d.o.o. Vaš malček vam bo poplačal z unikatnim izdelkom izpod njegovih rok in osvojenim znanjem, ki ga bo lahko uporabljal še naprej v družbi njemu najljubših - vami. 

Otroška praznovanja

Otroška rojstnodnevna praznovanja so vedno polna stresnih predpriprav in množice otrok, ki jih je težko imeti pod kontrolo ter animirati ves čas. Prepustite vaše skrbi nam in pripeljite svojega malčka in njegove prijatelje na nepozabno doživetje na Dvor Jezeršek. Organizirali bomo vse od A do Ž. Od zanimive animacije, jim napolnili želodčke z domačimi, kvalitetnimi jedmi ter pijačami, do torte in nasploh super otroške žurke.

Otroško praznovanje

Dragi starši, otroške rojstnodnevne zabave so za otroke pravi raj, za vas pa morda dogodek povezan s stresnimi pripravami in skupinico otrok, ki jih je težko venomer nadzirati in animirati. 
od 34.90 €4 - 5 ur
Dvor Jezeršek