SI
Show menu

SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE

Z vnosom podatkov v spletno prijavnico (ali telefonskim naročilom) stranka potrdi svojo udeležbo na razpisanem dogodku.

Cena udeležbe se razlikuje glede na izbor dogodka.

Način plačila

Udeležbo na dogodku boste lahko plačali predhodno prek TRR, s plačilno/kreditno kartico, darilnim bonom Akademije Jezeršek, darilni bon Eventim, Petrol ali Zvezdar.

Odpoved dogodka

  1. Odpoved rezervacije termina 4 ali več dni pred začetkom dogodka je brezplačna. Plačilo se vrne v obliki dobropisa, ki se ga lahko koristi ob prijavi na katerikoli drug dogodek Jezeršek gostinstva d.o.o. ali za storitve v gostilni Dvor Jezeršek.
  2. V primeru, da stranka rezervacijo prekliče od 72 do 48 ur pred dogodkom, se ji v obliki dobropisa vrne 50% vrednosti naročila.
  3. V primeru, da stranka rezervacije ne prekliče, ali da jo prekliče manj kot 48 ur pred dogodkom, ji plačane vrednosti ne vrnemo oz. ji izstavimo račun v polni vrednosti.

Splošni pogoji

S to prijavo bo Jezeršek gostinstvo d.o.o., Sora 1a, 1215 Medvode, kot upravljavec osebnih podatkov izključno za potrebe komuniciranja z vami (statistično obdelavo, segmentacijo potrošnikov, pošiljanje gradiva in vabil, telefonsko in elektronsko anketiranje) uporabljal vse od vas pridobljene informacije ali gradivo in vašega imena in drugih osebnih podatkov ne bo uporabljala v nasprotju z vašo voljo.

Vaše osebne podatke bomo začeli obdelovati v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali do vašega pisnega preklica. V zvezi z varstvom osebnih podatkov vam zagotavljamo, da tako glede njihovega varstva, zavarovanja, vodenja katalogov podatkov in drugih pravic in obveznosti, ki jih naše podjetje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov ima, v celoti spoštujemo zakonske določbe.

Zbiranje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. V kolikor privolitve z opisano obdelavo osebnih podatkov ne boste podali, vas ne bomo mogli obveščati o novih izdelkih, reklamnih akcijah oziroma sicer komunicirati z vami.

Obveščamo vas, da lahko od upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahtevate vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris vaših osebnih podatkov.

Posebna določila

Darilni boni, ki se nahajajo v darilnih pločevinkah Akademije Jezeršek, so v enaki protivrednosti unovčljivi tudi za gostinske storitve na Dvoru Jezeršek.