SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE

Z vnosom podatkov v spletno prijavnico (ali telefonskim naročilom) stranka potrdi svojo udeležbo na razpisanem dogodku.

Cena udeležbe se razlikuje glede na izbor dogodka.

Način plačila

1. Udeležbo na dogodku boste lahko plačali predhodno prek TRR, s plačilno ali kreditno kartico in z darilnim bonom Akademije Jezeršek.
*Darilni bon mora biti veljaven NA DAN DOGODKA, ne glede na vrsto bona in kdaj ste se na dogodek prijavili! 
Če je veljavnost darilnemu bonu v tem času že potekla, vas, v izogib neprijetnostim na dan dogodka, prosimo,
da pravočasno uredite podaljšanje veljavnosti. 
V nasprotnem primeru koriščenje bona ne bo mogoče in bo potrebno plačilo polne prijavnine na licu mesta. 

2. Rok za plačilo prijavnine je najkasneje 5 delovnih dni od prijave na dogodek.

3. Če plačila v roku 5 delovnih dni od prijave ne prejmemo, se vaša prijava prekliče in mesto na dogodku ni zagotovljeno.

4. Plačilo prijavnine na licu mesta ni mogoče.

Darilni boni

1. Veljavnost darilnega bona se šteje do datuma izvedbe dogodka in ne do dneva, ko je bila opravljena prijava na dogodek.

2. Darilnega bona, ki na dan dogodka ne bo veljaven, žal ne moremo sprejeti, zato se v izogib neprijetnostim o veljavnosti bona prepričajte prej in po potrebi uredite podaljšanje. 

3. Menjava darilnega bona za gotovino ni možna.

4. Darilni bon je potrebno na dan dogodka obvezno oddati ob registraciji.

5. Če ste se prijavili na delavnico nižje vrednosti od darilnega bona, boste ob registraciji na dan dogodka darilni bon zamenjali z dobropisom razlike, ki jo lahko unovčite za druge gostinske storitve.

Odpoved dogodka

1. Pisna odpoved rezervacije termina 4 ali več dni pred začetkom dogodka je brezplačna. Plačilo se vrne v obliki dobropisa, ki se ga lahko koristi ob prijavi na katerikoli drug dogodek Jezeršek gostinstva ali za storitve v gostilni Dvor Jezeršek. Odpoved rezervacije mora biti podana v pisni obliki na email naslov: dvor@jezersek.si.

2. V primeru, da stranka rezervacijo prekliče od 72 do 48 ur pred dogodkom, se ji v obliki dobropisa vrne 50% vrednosti naročila.

3. V primeru, da stranka rezervacije ne prekliče, ali da jo prekliče manj kot 48 ur pred dogodkom, ji plačane vrednosti ne vrnemo oz. ji izstavimo račun v polni vrednosti.

Hrana in alergije

Pri pripravi živil lahko pride do kontaminacije z različnimi alergeni (gluten, jajca, mlečni izdelki, oreščki, ipd.), zato se je potrebno pred samim dogodkom o morebitnih alergijah posvetovati z našim osebjem. Kuhinja Jezeršek gostinstva ni posebej prilagojena različnim prehranskim posebnostim posameznika, saj se tako prostor kot vsa oprema uporablja v različne namene.
Jezeršek gostinstvo ne zagotavlja sto-odstotno neoporečnost živil, zato ne odgovarja, če pride do kakršnih koli reakcij v povezavi z alergijami na hrano.

Varstvo osebnih podatkov

Med dogodkom je dovoljeno snemanje ali fotografiranje, tako s strani Jezeršek gostinstva kot tudi s strani ostalih udeležencev.

Z oddajo prijave se strinjate, da lahko fotografije in posnetke, ki bodo nastali med dogodkom, Jezeršek gostinstvo uporabi v lastne promocijske namene. V namene zagotavljanja varnosti je celoten objekt in vsi prostori Dvora Jezeršek pod videonadzorom. Posnetki se hranijo na sedežu podjetja Jezeršek gostinstvo, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S to prijavo bo podjetje Jezeršek gostinstvo d.o.o., Sora 1a, 1215 Medvode, kot upravljavec osebnih podatkov izključno za potrebe komuniciranja z vami (statistično obdelavo, segmentacijo potrošnikov, pošiljanje gradiva in vabil, telefonsko in elektronsko anketiranje) uporabljalo vse od vas pridobljene informacije ali gradivo. Vašega imena in drugih osebnih podatkov ne bo uporabljalo v nasprotju z vašo voljo. Vaše osebne podatke bomo začeli obdelovati v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali do vašega pisnega preklica. V zvezi z varstvom osebnih podatkov vam zagotavljamo, da glede njihovega varstva, zavarovanja, vodenja katalogov podatkov in drugih pravic in obveznosti, ki jih naše podjetje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov ima, v celoti spoštujemo zakonske določbe. Zbiranje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. Če privolitve z opisano obdelavo osebnih podatkov ne boste podali, vas ne bomo mogli obveščati o novih izdelkih in reklamnih akcijah, prav tako pa ne bomo mogli komunicirati z vami. Obveščamo vas, da lahko od upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahtevate vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris vaših osebnih podatkov. 

Po izvedeni delavnici boste na vaš mail prejeli kratko anketo z vtisi z dogodka, med katerimi bomo izstopajoče komentarje objavili na naši spletni strani. S prijavo se strinjate z objavo vaših komentarjev na spletni strani in socialnih omrežjih Jezeršek gostinstva. Avtor komentarja bo objavljen le z imenom. Če se z objavo komentarja ne strinjate, to dopišite v odgovoru na anketo.

Posebna določila

Darilni boni, ki se nahajajo v darilnih pločevinkah Akademije Jezeršek, so v enaki protivrednosti unovčljivi tudi za gostinske storitve na Dvoru Jezeršek.