TIMBILDING DELAVNICE - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

TIMBILDING DELAVNICE

Vse premalokrat se zavedamo, da so zaposleni v podjetju naše največje bogastvoDobri medsebojni odnosi v podjetju so temelj uspeha in poznavanje osebnostnih lastnosti zaposlenih vam lahko le koristi. Potrebno je poskrbeti za druženje in poglabljanje odnosov tudi izven službenih prostorov, potrebno je poskrbeti za dober timski oz. moštveni duh, medsebojno sodelovanje, dobro počutje in sprostitev svojih zaposlenih ter ne nazadnje: svoje zaposlene je potrebno kdaj tudi nagraditi. In kulinarična timbilding delavnica v prijetnem okolju Dvora Jezeršek je idealna priložnost za to.

Pri naših timbilding delavnicah se bomo nekaj novega naučili, izmenjali kuharske veščine in se ne nazadnje prav lepo zabavali. Kaj hitro se bo pokazalo, kdo v skupini je vodja, kdo kreativna duša, kdo poslušen izvajalec, kdo zmaguje pri dekoracijah in še in še.

Vsi skupaj se boste zabavali in se poleg tega še kaj naučili.

Če se boste odločili za timbilding delavnico v smislu tematske kulinarične delavnice, potem bomo pozornost usmerili v zgodbo, prijetno vzdušje, sproščeno animacijo in navdušujoče kulinarične ideje. Razdelili se bomo v ekipe, ena ekipa sestavlja strežno osebje, drugi pokažejo svoje spretnosti v kuhinji. Do sitega se najemo in zabavamo prav vsi.

Izberite eno izmed naših kulinaričnih timbilding delavnic, za ostalo pa bomo poskrbeli mi: od strokovnega vodenja, animacijsko-motivacijske ekipe, izbora receptov, priprave sestavin in kuharskih rekvizitov ... pa ne pozabite, posodo na koncu pomijemo mi.

Timbilding Mystery Box

Imate večje število zaposlenih, za katere bi želeli pripraviti profesionalen kulinarični timbilding, dodatno povezati svojo ekipo in se pri tem še neizmerno zabavati? Po vzoru kuharskega tekmovanja, ki ga poznamo s televizijskih zaslonov, smo v sodelovanju z našimi kuharskimi mojstri pripravili nadvse zabaven kulinarični timbilding, s katerega udeleženci ne bodo odšli ravnodušni.

Za skupine od 30 do 60 udeležencev
VEČ

Timbilding 2 v 1

Bi želeli preživeti zabavno kulinarično popoldne ali dopoldne na akademiji Jezeršek, se pri tem kaj novega naučiti in dodatno povezati svoje ekipo? Z našimi kuharskimi mojstri smo za srednje velike skupine pripravili nepozabno kulinarično druženje s katerega bo vsak udeleženec odnesel svoj košček novega znanja. 

Za skupine od 12 do30 udeležencev

VEČ
Galerija slik