Počakajte trenutek ...
Toggle menu
Toggle search
SI
EN
CATERING
LOKACIJE
POSLOVNI DOGODKI
PROTOKOLARNI DOGODKI
ŠPORTNI DOGODKI
ZASEBNI DOGODKI
CATERING NA DOMU
SEJEMSKI CATERING
MEDNARODNI CATERING
TAMnjam
NAŠE LOKACIJE
DVOR JEZERŠEK
BLEJSKI GRAD
LJUBLJANSKI GRAD
PIVNICA UNION
AKADEMIJA
KULINARIČNE DELAVNICE
TIMBILDING DELAVNICE
DARILNE PLOČEVINKE AKADEMIJE JEZERŠEK
RECEPTI AKADEMIJE JEZERŠEK
DOŽIVETJA
JEZERŠEK DOŽIVETJA
ZASEBNA DOŽIVETJA
POSLOVNA DOŽIVETJA
POROKE
POROKA NA DVORU JEZERŠEK
POROKA NA BLEJSKEM GRADU
CATERING POROKA
NAVIDEZNA POROKA
DEKORACIJA
POROČNI VTISI NAŠIH PAROV
DARILA
DARILNA PLOČEVINKA - 7 JEZERŠKOVIH DOŽIVETIJ
DARILNA PLOČEVINKA - AKADEMIJA JEZERŠEK
DARILNA PLOČEVINKA - VEČERJA NA ZAJLI
VREDNOSTNI DARILNI BONI
JEZERŠEK 360°
PRODUKTI
PROJEKTI
O NAS
NOVICE
PREDSTAVITEV
LOKACIJE IN KONTAKTI
ZGODOVINA
ČLANSTVO, SPONZORSTVO IN NAGRADE
REFERENCE
PROSTA DELOVNA MESTA
PROJEKTI
Spletna trgovina
AKADEMIJA JE PRILOŽNOST. SPOZNAJTE SKRIVNOSTI KULINARIKE.
Home
AKADEMIJA
TIMBILDING DELAVNICE
TIMBILDING 3 v 1
AKADEMIJA
KULINARIČNE DELAVNICE
TIMBILDING DELAVNICE
DARILNE PLOČEVINKE AKADEMIJE JEZERŠEK
RECEPTI AKADEMIJE JEZERŠEK
Show menu
TIMBILDING 3 v 1
NAMEN
Delavnica je primerna za
večje skupine do 30 oseb,
ki želijo preživeti zabavno kulinarično popoldne na Akademiji Jezeršek. Pripravimo jim
3 različne delavnice, kjer spoznajo pestrost bogatih okusov.
Opomba: delavnice potekajo v različnih prostorih, zato delavnica ni primerna za skupinski timbilding, kjer vsi udeleženci sodelujejo pri istem izzivu.
POTEK
TRAJANJE:
Delavnica traja cca. 3 ure.
POTEK:
Udeležence ob prihodu najprej pričaka aperitiv in finger food, nato pa jih pozdravijo 3 vodje delavnic in jim predstavijo potek dela in pravila HACCAP, ki jih moramo upoštevati v kuhinji.
Skupino udeležencev na podlagi žrebanja nato razdelimo na 3 skupine, pri čemer si skupine delo razdelijo na sledeč način:
skupina:
priprava 4-hodnega menija ob navodilih z narisanimi recepti (KUHINJA)
skupina:
peka kruha v stari krušni peči (STARA HIŠA)
skupina:
vinska delavnica (VINSKA KLET) ali cocktail delavnica v sezoni (VRT)
Pripravljene jedi prve skupine so nato na voljo za degustacijo vsem udeležencem kulinaričnega timbuildinga. Druga skupina pripravi sveže pečene hlebčke kruha za vse udeležence, ki jih po delavnici odnesejo s seboj.Tretja skupina ostale udeležence pouči o posebnostih vin, ki jih vključimo ob kosilu.
VEČ INFORMACIJ
Za več informacij nas pokličite na
04 25 29 400
ali pišite na
akademija@jezersek.si