SI
Show menu

Timbilding z Darkom Klemnom

Dobrodošli v v kuhinji kuharskega mojstra Darka Klemna!

Na Akademiji Jezeršek smo vam pripravili čisto novo teambuilding delavnico Mystery box, na kateri se boste urili v kulinaričnih izzivih s kom drugim, kot s simpatičnim Mariborčanom Darkom Klemnom. 

Če si želite malo drugačnega kulinaričnega teambuildinga, potem je kuharski mojster Darko prava izbira za vas. Darko je za zaključene skupine in podjetja pripravil čisto svoj Mystery box izziv, pri katerem vas bo spodbudil k kreativnosti, povezovanju in zdravi tekmovalnosti. 


POTEK
TRAJANJE: 
od 3,5 do 4 ure

POTEK:
Teambuilding Mystery box je primeren za skupine od 12 do 16 oseb. Z naključnim žrebom vas bomo razdelili v 4 skupine, pri čemer bo vsaka morala pripraviti svojo jed: hladno in toplo predjed ter glavno jed in sladico. Poleg skrivnostnih sestavin bo skupini na voljo tudi "trgovina" z dodatnimi živili. 

Darko obljublja, da vam jo bo pošteno zakuril pod nogami in da pri nalogah ne bo preveč prizanesljiv. Na koncu bo vse pripravljene jedi tudi ocenil, najboljšega udeleženca pa nagradil s svojim predpasnikom, za kar se vsekakor splača potruditi.


Povežite svoj tim in se podajte na Mystery box izziv!

VEČ INFORMACIJ
Za rezervacijo termina nas pokličite na 04 25 29 430 ali pišite na akademija@jezersek.si