SI
Show menu

S turističnimi boni do nepozabnega kulinaričnega doživetja z Jezerškovimi kuharskimi mojstri

Si želite nepozabno kulinarično doživetje in pri tem unovčiti nove turistične bone?

Na vseh naših lokacijah, Dvoru Jezeršek, Restavraciji Blejski grad, Gostilni na Gradu in Pivnici Union, lahko od 20. 7. 2021 pa vse do 30. 6. 2022 izkoristite nove turistične bone (BON21) za gostinske storitve, kjer vas bodo razvajali Jezerškovi kuharski mojstri.

Za koriščenje novih turističnih bonov (BON21) za gostinske storitve na naših lokacijah je obvezna predhodna rezervacija, in sicer najkasneje en delovni dan pred želenim terminom, do 16. ure. To storite z izpolnitvijo spodnjega spletnega obrazca.

Poglejte, kaj so za vas pripravili naši kuharski mojstri, ter se prepustite pestri in okusni druščini jedi, ki bodo razvajale vaše brbončice in ogrele vaša srca.


REZERVACIJA TERMINA
seperatorRezervirajte svojo mizo za gurmansko razvajanje na Dvoru Jezeršek, romantično večerjo v Restavraciji Blejski grad, nepozabno kosilo v Gostilni na Gradu ali pravo pivniško doživetje v Pivnici Union. 

Poskrbeli bomo, da bo vaše kulinarično popotovanje tudi tokrat ostalo nepozabno.

Lepo vabljeni v našo družbo! POGOSTA VPRAŠANJA
seperator


Izpolnite spletni obrazec za unovčenje turističnih bonov za rezervacijo mize in doživite pravo kulinarično doživetje!

Za koriščenje turističnih bonov (BON21) za gostinske storitve na naših lokacijah (Dvor Jezeršek, Restavracija Blejski grad, Gostilna na Gradu in Pivnica Union) je obvezna predhodna rezervacija. To storite z oddanim izpolnjenim spodnjim spletnim obrazcem. S tem je oddano zgolj povpraševanje in rezervacija še ni potrjena. Potrditev rezervacije boste prejeli v najkrajšem možnem času. 

Koriščenje turističnega bona brez predhodne rezervacije in oddanih prilog (izpolnjeni obrazci za uvnovčitev/prenos bonov in kopije identifikacijskega dokumenta) ni mogoče. 

Za dodatne informacije pišite na katka.mocnik@jezersek.si ali pokličite 01 361 94 10.


Turistični bon želim unovčiti

Podatki upravičenca

V primeru prenosa bona je upravičenc - prenosnik bona.
Prosimo, zapišite znesek, ki ga želite unovčiti ob plačilu gostinskih storitev. Znesek unovčitve bona bo upoštevan pri plačilu računa na izbrani lokaciji. Najnižji znesek za koriščenje turističnih bonov za gostinske storitve na Dvoru Jezeršek, Restavraciji Blejski grad, Gostilni na Gradu in Pivnici Union znaša 50,00 EUR.  

Prosimo, zapišite podatke vseh gostov (ime in priimek upravičenca, EMŠO upravičenca, znesek unovčitve bona), ki bodo pri plačilu gostinskih storitev unovčili svoj turistični bon (npr. Janez Novak, 2902932505526, 100 EUR).

Obvezne priloge

Če bo pri plačilu gostinske storitve turistične bone unovčilo več gostov, je treba pri rezervaciji priložiti obvezne priloge za vse upravičence, sicer unovčenje turističnega bona ne bo mogoče.


Izberite datoteko Prosimo počakajte...

(op. obrazec »Potrditev unovčitve bona« oz. »Izjava upravičenca o prenosu bona« najdete na tej povezavi):

Če skupaj obeduje več gostov, vsi upravičenci pisno potrdijo koriščenje bona na enem obrazcu »Potrditev unovčitve bona«. Podpisani upravičenci so za resničnost podatkov, podanih v tej izjavi, kazensko in materialno odgovorni.Izberite datoteko Prosimo počakajte...
Z oddajo rezervacije za unovčenje turističnega bona se strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov. Posredovanje podatkov in obveznih prilog je prostovoljno in pogoj za rezervacijo in za unovčenje turističnega bona za gostinske storitve. Če podatkov in obveznih prilog ne posredujete, rezervacija za unovčenje turističnega bona ni mogoča. Podrobnosti o zbiranju, hranjenju in obdelovanju vaših podatkov si lahko preberete v splošnih pogojih. Politika zasebnosti in splošni pogoji uporabe spletnega mesta so dostopni na tej povezavi.