CATERING - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

CATERING

Načrtujete dogodek in želite nepozabno pogostitev?

So priložnosti, ko želite ustvariti nepozaben spomin in dober vtis. Ne glede na to, ali so vaši gostje poslovni partnerji ali najbližji družinski člani, je prav, da se jim lahko brezskrbno posvetite. Zato pogostitev prepustite nam.

Ne skrbite o podrobnostih, ki jih je treba zagotoviti, da je pogostitev popolna. Uživajte v svojem dogodku, družite se z gosti in se prepustite izbranim okusom hrane in pijače.

Z odličnim izborom različnih menijev ter profesionalnim osebjem bomo zagotovili, da bo catering na vašem dogodku potekal brezhibno in boste zadovoljni vi in gostje. Desetletja izkušenj z ustvarjanjem najrazličnejših pogostitev so naša dragocena popotnica, da lahko ob kakršni koli priložnosti poskrbimo za nepozabno kulinarično doživetje.

S cateringom se ukvarjamo že več kot 40 let.

Individualen in celosten pristop, več kot 40 let izkušenj na področju cateringa v mednarodnem okolju, inovativnost pri snovanju dogodkov ter nepozabni in brezhibno izpeljani dogodki so zagotovilo za nepozabne dogodke.

Vse to smo mi, Jezeršek gostinstvo, podjetje z najdaljšo tradicijo na področju cateringa v Sloveniji. Naša glavna prednost je celosten pristop, poleg tega pa pri dogodku nismo le izvajalec, temveč vaš partner - pomagamo vam izbrati in pripraviti najboljše!

Ker želimo, da bi bilo kulinarično doživetje za naše goste prijetna izkušnja, lahko po predhodnem obvestilu pripravimo jedi v skladu s posebnimi prehranskimi zahtevami. Izjema so le popolnoma brezglutenske jedi, saj iz našega delovnega okolja ni mogoče povsem izključiti sledi glutena.

SPLOŠNI POGOJI