CATERING DOGODKI - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

CATERING DOGODKI

Catering je umetnost kreativnih kulinaričnih rešitev. Načrtujete dogodek ter iščete zanesljivega, prilagodljivega in inovativnega ponudnika catering storitev? Je tudi vaše glavno vodilo odličnost, tako pri načrtovanju zasebnih praznovanj kot tudi v poslovnem svetu? Iščete kreativne in prefinjene kulinarične rešitve?
Načini pogostitevCatering cenik

Poslovni dogodki

Naredite močan vtis na svoje poslovne partnerje s pomočjo pogostitve Jezeršek cateringa. Naš cilj je, da dogodek zadovolji ali celo preseže pričakovanja, tako z vidika lokacije cateringa kot tudi kulinarične ponudbe.
Več

Protokolarni dogodki

Goste nagovarjamo tudi z izbrano kulinariko, zaradi česa je treba predvsem pri obiskih iz tujine in drugih kulturnih okolij poskrbeti, da se bomo primerno predstavili tudi na kulinaričnem področju. Jezeršek catering je pogost izbor veleposlaništev in javnih služb.
Več

Športni dogodki

Catering na športnih dogodkih je idealna priložnost za sklepanje poslov. Športni dogodki ustvarjajo pozitivno podobo sodelujočega podjetja in povzročijo številne marketinške učinke.
Več

Zasebni dogodki

Nudimo catering pogostitev za različne priložnosti; od porok, obletnic, rojstnih dnevov, abrahamov, odhoda v pokoj, piknikov v naravi, družinskih praznovanj, krsta, sv. obhajila, birme pa vse do raznovrstnih srečanj, obletnic, valete ali mature.
Več

Catering na domu

Uživajte v vrhunski kulinariki tudi v udobju lastnega doma. Catering na domu je primeren ob družabnih dogodkih, praznovanjih ali poslovnih srečanjih.
Več

Sejemski catering

Pogostitve imajo na sejmih tudi reprezentativni in promocijski značaj - z izbrano kulinariko goste nagovarjamo, zato je treba poskrbeti, da se bomo primerno predstavili. Z lastnimi inovacijami smo dvignili sejemsko kulinariko na višji nivo.
Več