CATERING CENIK - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

CATERING CENIK

Organizirate dogodek, kjer bi potrebovali catering, pa nikjer na spletu ne najdete podatkov o cenah catering storitev (catering cenik)? Naj vam povemo, da niste edini, ki ima to težavo, kajti težko je objaviti ceno, brez da bi o vašem dogodku vedeli več.

Cene catering storitev so namreč odvisne od mnogih dejavnikov, kot je lokacija dogodka, število gostov, kvaliteta pričakovane storitve, potrebe po pohištvu kot so mize in stoli ter dodatni elementi, ki ustvarijo primerno vzdušje v prostoru.

Je catering dražji kot večerja v restavraciji?

Catering pogostitve so lahko cenovno konkurenčne pogostitvam v restavracijah ali hotelih. Ko gre za velike dogodke, je pogosto pametneje poiskati primeren prostor izven restavracije ali hotela in poklicati podjetje, ki se ukvarja s cateringom.

Kje poiščemo cene cateringa?

Ponudbo in ceno catering pogostitve vam lahko z nekaj osnovnimi podatki pripravimo hitro. Najlažje je, da pokličete ali pišete naši prodajni službi, ki vam lahko s svojimi nasveti pri organizaciji dogodka predlaga mnogo rešitev, ki vam olajšajo organizacijo dogodka znotraj vaših finančnih okvirov.