CATERING NA DOMU - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

CATERING NA DOMU

Vrhunska kulinarika v udobju vašega doma

Si želite, da bi lahko vaši gostje v vrhunski kulinariki uživali v udobju vašega doma? Če ste dober gostitelj in želite pogostiti manjšo ali večjo skupino prijateljev, družinskih članov ali poslovnih partnerjev, vam pri uspešni izvedbi lahko pomaga naša catering ekipa.

Gostinski trendi kažejo na povečano povpraševanje po storitvi cateringa na domu, predvsem so nad takšnimi dogodki navdušeni podjetniki. Domačnost zasebne lokacije predstavlja novo vrednoto v zapolnjenih poslovnih urnikih in stalni bitki s časom. Kuhar na domu je priročna rešitev za okusno pogostitev prijateljev ali poslovnih partnerjev.

Catering storitev

Za izvedbo cateringa na domu je potrebno ustrezno znanje, inventar, kvalitetna hrana in izkušeno osebje. Vključeno je načrtovanje pogostitve, posvet pri izbiri menuja, postavitev pogostitve, predpriprava hrane v Hiši kulinarike Jezeršek, zaključna priprava jedi na lokaciji, predstavitev in serviranje hrane in pijače ter deserviranje inventarja ob zaključku. Catering na domu je primeren ob družabnih dogodkih, praznovanjih ali poslovnih srečanjih. Izvedemo ga lahko za poljubno število gostov.

Catering osebje
Za kvalitetno izvedbo storitve sta ob vsakem cateringu na domu prisotna najmanj en kuhar in en natakar. Število je odvisno od velikosti pogostitve in množice udeležencev. Naš načrtovalec dogodka osebje pouči o željah naročnika in posebnostih lokacije. Kuharska in strežna ekipa profesionalno in prijazno pripravi, izvede in pospravi pogostitev.
SPLOŠNI POGOJI
Galerija slik