MEDNARODNI CATERING - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

MEDNARODNI CATERING

SORA Catering ostaja najbolj zanesljiv in fleksibilen partner pri zagotavljanju kreativnih kulinaričnih rešitev in personaliziranih doživetij.

Na prireditvah z mednarodnim značajem imajo pogostitve reprezentativni in promocijski značaj - z izbrano kulinariko goste nagovarjamo, zato je potrebno poskrbeti za vrhunski nivo. Slovenska kulinarika je raznolika in pestra, mi jo predstavimo na način, ki zagotovo navduši.

Sodelovali smo že s številnimi mednarodno priznanimi podjetji izven meja Slovenije, med drugim s Slovensko turistično organizacijo letno sodelujemo na številnih turističnih sejmih v številnih evropskih državah in v Rusiji, vsako leto pa nam vedno več mednarodno priznanih podjetij zaupa organizacijo pogostitve na različnih srečanjih, predstavitvah, vrhunskih gala večerjah, športnih prireditvah (najbolj znana prireditev je bila Eurobasket 2013).

SORA Catering

Povečano število povpraševanj iz tujine nas je spodbudilo k ustanovitvi mednarodne blagovne znamke. Pod imenom SORA Catering izvajamo catering storitve največ v naših sosednjih državah, v Evropi in tudi drugod po svetu.

Na podlagi številnih izkušenj pri izvedbi sejemskega cateringa po vsej Evropi, smo razvili številne novosti, ki optimizirajo catering storitve na oddaljenih lokacijah. Z lastnimi inovacijami smo dvignili catering kulinariko na višji nivo.


Pošljite nam sporočilo
Želite, da vam pripravimo ponudbo ali nas želite kaj vprašati? Izpolnite obrazec in potrudili se bomo s čim hitrejšim odgovorom. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.
Pišite nam