SEJEMSKI CATERING - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

SEJEMSKI CATERING

Sodobne sejemske prireditve in industrijske gospodarske razstave so dediči tradicionalnih trgovskih, živilskih, kramarskih in živinskih sejmov in tako še vedno predstavljajo eno najstarejših oblik kupčevanja.

Problem pri sejemskih nastopih je, da z vidika kulinarike ponujajo precej omejene in skromne možnosti, predvsem zaradi zahtev po posebni prenosni opremi in nenazadnje zaradi logističnih težav – pogosto se številni poslužujejo kar hitre prehrane, že sami pa lahko ugotovimo, da sejemsko prehrano največkrat enačimo na primer s pokovko, čipsom, hot-dog hrenovko, sladkorno peno, pico itd. Rešitev je sejemski catering.

Z lastnimi inovacijami smo dvignili sejemsko kulinariko na višji nivo.

Na tem področju smo že pred leti vpeljali številne novosti, ki so optimizirale postrežbo za množične prireditve in dvignile kulinariko na višji nivo.

Pogostitve pa imajo na sejmih tudi reprezentativni in promocijski značaj - z izbrano kulinariko goste nagovarjamo, zato je potrebno poskrbeti, da se bomo primerno predstavili tudi na kulinaričnem področju. Slovenska kulinarika je raznolika in pestra, mi jo predstavimo na način, ki navdušuje.

Naš dovršen logistični sistem, usposobljena ekipa in dolgoletne izkušnje so tisto, zaradi česar smo mi vaš idealen partner za sejemski catering.

Oglejte si naše reference in nas kontaktirajte za dodatne informacije: naši sodelavci vam bodo z veseljem priskočili na pomoč pri organizaciji in kar je najpomembneje - z vami bomo ves čas: od začetnega dogovarjanja do samega dogodka. Na dogodku bo ves čas prisoten vodja prireditve, ki bo skrbel, da bo pogostitev potekala tekoče in v vseh segmentih izpolnjevala vaša pričakovanja.

Pošljite nam sporočilo
Želite, da vam pripravimo ponudbo ali nas želite kaj vprašati? Izpolnite obrazec in potrudili se bomo s čim hitrejšim odgovorom. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.
SPLOŠNI POGOJIPišite nam