POSEL JE TEKMA - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

POSEL JE TEKMA

Posel je v današnjem konkurenčnem svetu prava tekma, kjer se srečujejo ključni igralci in odločevalci. Zato je še toliko bolj pomembno, da izstopate in s svojimi poslovnimi partnerji zgradite močne in dolgoročne poslovne odnose.

VIP hospitality na športnih dogodkih vam tako prinaša edinstveno priložnost, da ta cilj dosežete na izjemen način. 


V poslu ni časa za povprečnost. Postanite prvaki in zmagujte v tekmi uspeha!


Ponosno razkrivamo, da je Jezeršek gostinstvo ekskluzivni izvajalec VIP cateringa na številnih športnih dogodkih, ki bodo zapisani v zgodovino.

V VIP hospitalityu Jezeršek združujemo svet poslovnih odnosov s strastjo do kulinarike in športa. Naša vizija je ustvariti nepozabno izkušnjo na vrhunskih športnih dogodkih, ki bo vašim poslovnim partnerjem, strankam in najpomembnejšim gostom prinesla tudi vrhunsko kulinarično doživetje.

Dobrodošli v VIP hospitalityu, kjer se svet poslovnih odnosov prepleta s strastjo do športa in vrhunske kulinarike.

Preverite aktualne športne dogodke in rezervirajte svoje VIP vstopnice.

Tekme slovenske nogometne reprezentance

Jezeršek gostinstvo vam, kot dolgoletni partner Nogometne zveze Slovenije na Stadionu Stožice nudi možnost ogleda nogometne tekme slovenske reprezentance iz zasebne lože ali druženje v poslovnem klub kot del edinstvenega hospitality programa. 

VEČ

Tekma svetovnega pokala v športnem plezanju

Koper bo letos že drugič zapored gostilo tekmo svetovnega pokala v športnem plezanju, kjer se bodo pomerile najboljše plezalke in plezalci iz celega sveta. Jezeršek gostinstvo vam kot partner Planinske zveze Slovenije nudi možnost doživetja polfinala in finala največjega plezalnega dogodka leta udobneje.
VEČ

Naša izkušena in izjemno usposobljena ekipa vrhunskih kuharjev in natakarjev se predano posveča vsaki podrobnosti, s ciljem zagotoviti brezhibno pogostitev na dogodku. Naša natančnost, strokovnost in prefinjenost so temeljne lastnosti, ki nas predstavljajo kot vrhunskega catering partnerja na športnih dogodkih.

Z izbranim menijem, ki združuje najboljše kulinarične dobrote z inovativnimi okusi, bomo poskrbeli, da bo izkušnja popolna in nepozabna. Naše jedi bodo razvajale brbončice in navdušile tudi najzahtevnejše gurmane. Vsak grižljaj bo popeljal vaše goste na kulinarično popotovanje, ki se bo odvijalo vzporedno s športnim spektaklom.

Iščete vrhunskega catering ponudnika za vaš športni dogodek?

Do danes smo ustvarili izjemne zgodbe, ki so očarala številne goste in poslovne partnerje ter s tem utrdili svoj položaj vrhunskega ponudnika catering storitev v svetu športa.

Spoznajte jih pobližje.