ŠPORTNI DOGODKI - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

ŠPORTNI DOGODKI

Povabite svoje poslovne partnerje na športni dogodek. V vsakomur se skriva pravi navijač.


Catering na športnih dogodkih je odlična priložnost za gradnjo dobrih poslovnih odnosov in novih poslovnih priložnosti. Da bo pogostitev na dogodku popolna, nam zagotavlja 40 let izkušenj na področju cateringa, prefinjenost, natančnost, strokovnost, posvečanje podrobnostim, visoko usposobljena ekipa kuharjev in strežbe ter neizmerna prilagodljivost. Vse to so tiste odlike, zaradi katerih smo pravi partner za catering na športnih dogodkih.

Športni dogodki niso le priložnost za sprostitev, temveč mnogo več – številni poslovneži tako v tujini, kot v Sloveniji, so ugotovili, da so na primer nogometne tekme odlična priložnost za sklepanje poslov, povabilo poslovnih partnerjev na tekmo pa pogosto nadomesti poslovni sestanek v pisarni ali poslovno kosilo.

Vzdušje na tekmi je veliko bolj prijetno in sproščeno, priznati pa je treba, da se prav v vsakem izmed nas skriva športno navdušenje, zato je povabilo na ogled tekme vedno dobrodošlo. S poslovnim partnerjem preživite nekaj prostega časa in ustvarite bolj pristen in oseben odnos, to pa lahko zelo pozitivno vpliva na nadaljnje sodelovanje. Oseben pristop tudi v poslovnem svetu postaja vse pomembnejši in vse bolj cenjen.


Jezeršek gostinstvo vam, kot dolgoletni partner Nogometne zveze Slovenije nudi možnost ogleda nogometne tekme iz zasebne lože ali druženje v poslovnem klub kot del edinstvenega hospitality programa.

Najem zasebne VIP lože (9, 12, 15 sedežev) ali omizja v poslovnem klubu (4, 8, 12 sedežev) namreč omogoča prav posebno doživetje v prijetnem ambientu Stadiona Stožice, v družbi vrhunske kulinarike Jezeršek gostinstva in izbranih vinih Vinakoper.

Navdušite svoje poslovne partnerje z nepozabnim doživetjem in v pravem športnem vzdušju navijajte za slovenske nogometne ase.

Tekme:

Slovenija – Švedska, 2. 6. 2022, 20.45

Slovenija – Norveška, 24. 9. 2022, 18.00

Rezervirajte svoj prostor ob nogometnem igrišču in bodite del navijaške pravljice.

Za rezervacije pišite na gostinstvo@jezersek.si. Število mest je omejeno.

Ogled celotne ponudbe
Catering je na športnem dogodku zelo pomemben igralec.

Pika na i je seveda kulinarična ponudba, ki mora navdušiti prav tako kot tekma. Če ekipa, za katero navija poslovni partner, izgubi, je vrhunsko kulinarično doživetje lahko pomemben dejavnik, ki vseeno pričara občutek zmagoslavja.

Vse več slovenskih podjetij spoznava, da je najem VIP prostora na dobri športni prireditvi lahko tudi velika poslovna priložnost. Povabljenci pa ob tem upravičeno pričakujejo tudi odlično postrežbo – in tu vam pomagamo mi.

Jezerškovi smo vaš soigralec v zmagovitem moštvu.

V zadnjih letih smo organizirali kulinarične pogostitve na številnih odmevnih športnih prireditvah (na primer Eurobasket 2013), zato smo prepričani, da vas s svojo storitvijo ne bomo razočarali. Naša najpomembnejša prednost je celosten pristop, poleg tega pa pri dogodku nismo le izvajalec, temveč vaš partner – pomagamo vam izbrati in pripraviti najboljše.

Lahko se pohvalimo, da smo sodelovali že s številnimi organizatorji športnih dogodkov, tako v slovenskem prostoru kot tudi v svetovnem merilu.

SPLOŠNI POGOJI
Galerija slik
Uradni catering Eurobasket 2013Udinese Club houseTurnir TelemachATP Challenger Tilia Slovenia Open