ATP Challenger Tilia Slovenia Open - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

ATP Challenger Tilia Slovenia Open

Študija primere: ATP Challenger, tenis, Portorož

Najmočnejši teniški turnir v Sloveniji, ATP CHALLENGER TILIA SLOVENIA OPEN, je potekal med 7. in 13. julijem 2014 na igriščih ŠRC Marina v Portorožu. 

Odličen teniški turnir ATP Challeneger Tilia Slovenia open, turizem, zabava, animacijske igre, pompozna promocija, Festival tenisa ter tudi skupinski ogled zaključnih bojev na nogometnem svetovnem prvenstvu v Braziliji, so zgodbe mimo katerih športni ljubitelji enostavno niso mogli iti.

Letošnji, že drugi zaporedni ATP turnir serije Challenger, Tilia Slovenia open, je v Portorožu združil igralce iz vsega sveta ter najboljše Slovence.

Odlična organizacija lanskega turnirja, tudi zmaga Grege Žemlja, je ponesla dobro ime turnirja Tilia Slovenia open daleč naokrog. Pohvalne besede direktorice ATP Challenger ge. Joanne Langhorne, o vrhunskosti turnirja z vsem vzporednim programom in odlično namestitvijo ter profesionalnostjo osebja, je turnir dvignilo na nivo, na katerem so želeli nastopiti teniški igralci, ki, so takoj po koncu Wimbledona, začeli priprave na zadnji letošnji Grand slam v New Yorku.

VIP hospitality program je prav tako nadaljeval uspešno zgodbo lanskega turnirja, ki je teniško gostoljubje dvignil na višjo raven. VIP vstopnica je bila na tem športnem dogodku poenotena in je nudila sedeže v prvih vrstah ob igrišču ter neomejen vstop v Jezeršek VIP Lounge, kjer so se lahko gostje sproščeno družili in uživali v kulinaričnih specialitetah Jezeršek Cateringa. VIP Lounge je bil v Portorožu zunaj in v zavetju sence kar je pričaralo pravo poletno doživetje.

Finalni nastop in zaključek turnirja

Približno tisoč gledalcev je, kljub ne preveč lepemu vremenu, vendarle prišlo spodbudit Blaža Kavčiča, ki je bil v Portorožu vlečni konj slovenskega tenisa. Pričakovano je Blaž Kavčič zaigral v finalu, čeprav v prejšnjih tekmah ni bil povsem zadovoljen s svojo igro. Blaž Kavčič je tako, po Ljubljani 2010, osvojil še drugi slovenski turnir serije Challenger, skupno pa je to že njegov 12. Blaž bo po dveh letih ponovno najvišje uvrščeni Slovenec na lestvici ATP.

Kavčič: »Pred polnimi tribunami je lažje!«


Hospitality kontakt:
S.V. - RSA d.o.o., komuniciranje v športu
t: +386 1 561 43 50
Gašper Pavli, gasper.pavli@sv-rsa.com