Turnir Telemach - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Turnir Telemach

Študija primere: Turnir Telemach, reprezentančna košarka, Ljubljana

Slovenska moška članska košarkarska reprezentanca se je od 21. do 23. avgusta 2014 na Telemachovem turnirju v Ljubljani pomerila z azijskim prvakom, ekipo Irana, ki jo je vodil Memi Bečirović, dvakratnim svetovnim prvakom Brazilijo ter evropskim podprvakom Litvo. 

Vse tekme naših junakov‬ so potekale ob 20.05 uri. Prve tekme med gostujočimi reprezentancami so bile ob 17.15. Vstopnice so bile dnevne, kar pomeni da veljajo za obe tekmi.

Dvorana Stožice je bila tudi tokratni gostitelj najbolj čustveno nabitih pripravljalnih tekem slovenske košarkaške reprezentance pred odhodom na svetovno prvenstvo v Španiji. Košarkarska zveza Slovenije se je navijačem in poslovnim partnerjem odločila ponuditi udobje športnega dogodka podobnega lanskemu EuroBasketu v Sloveniji.

Športni hospitality

Tokratni tri dnevni turnir je omogočal dve vrste hospitality vstopnic Super VIP in Skybox.

Super VIP je osrednji VIP prostor, kjer so zbrani organizator in njegovi gostje ter visoki predstavniki države. Prostor je tokrat nudil najvišji nivo hospitality storitev za povprečno 80 oseb. Vstop v Super VIP je bil mogoč eno uro pred tekmo in se zaključil eno uro po končanem dvoboju. Hladno-topli buffet Jezeršek Cateringa je bil na voljo ves čas tekme. Kulinarična ponudba je bila obogatena z otočki toplih jedi, ki so jih pripravili sveže kuharji animatorji. Super VIP razpolaga tudi z bogato založenim barom.

Skybox-ov ali VIP lož je v Dvorani Stožice 39. Med seboj se razlikujejo po lokaciji, velikosti in ekskluzivnosti. Vsak Skybox je pripadal svojemu podjetju ali organizaciji. Nekateri se odločijo za najem večjega števila Skybox-ov, ki so drug ob drugem in si deloma delijo tudi sedeže na terasi. Skyboxi nove dvorane Stožice ponujajo isto udobje kot ga lahko gostom ponudijo podobne dvorane v tujini. Na turnirju Telemach je Skybox hospitality poleg VIP parkirišč ponujal tudi desno roko hostes in hladno-topli buffet Jezeršek Cateringa. Pred, med in po tekmi so gostje tudi lahko uživali v zasebnosti Skyboxov v izbrani družbi in v dobri hrani in pijači.


Organizator in kontakt: 
Košarkarka zveza Slovenije
Matej Avanzo
E-mail: matej.avanzo@kzs.si