Udinese Club house - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Udinese Club house

Študija primere: Udinese Calcio, nogometni klub, Udine

Nogometni klub Udinese, ki tekmuje v ugledni italijanski ligi Serie A, je v sredini septembra svojim VIP gostom in sponzorjem predstavil prenovljeni hospitality program in osveženo nogometno ekipo. Hospitality sestavljen iz petih nivojev so skupno poimenovali Udinese Club house.

Hospitality kot priložnost za mreženje

Club house je streha pod katero se gostje radi vračajo, da bi se pogovorili o svojem najljubšem športu in o najljubši ekipi ter spoznali koga na novo. Mesta se rezervirajo za partnerje kluba in za posebne navijače.

Perfektni miks užitka s poslom

Storitve so prilagojene po meri gostov, saj ima vsako podjetje svoje hospitality potrebe in vsak privrženec svoj način doživetja tekem svoje najljubše ekipe. Zato lahko v Udinese Club house-u gostje izbirajo med petimi nivoji hospitality ponudbe:

SkyBox – zasebnost, udobje in vrhunske storitve

Edinstveno doživetje in spektakel. Suita z vsem komfortom in ekskluzivnostjo na voljo naročniku in njegovim gostom, da bi začutili vzdušje nogometa in uživali v maksimalni zasebnosti ob predanih storitvah. Catering na najvišjem nivoju in možnost personalizacije prostora s podobo naročnikovega podjetja.

President Club – športni spektakel skupaj s predsednikom kluba

Gostoljubje brez kompromisov. Ekskluzivni sektor Udinese Club house-a, kjer so za vse z dostopom rezervirani najudobnejši naslonjači in miza v izbrani restavraciji. Vsako tekmo gostinsko ponudbo prevzame druga restavracije iz regije, ki se uvršča med najboljše v panogi. Gostom bo družbo med velikimi nogometnimi tekmovalnimi tedni novega stadiona kluba Udinese delali predsednik kluba in prisotni člani uprave kluba.

Manager Club – izbrane storitve za spodbujanje poslovnih kontaktov

Najboljši kuharji in najboljša priložnost za mreženje in nova poznanstva. Izbrano občinstvo, ki jih združuje strast do športa. Neprekinjen niz srečanj in novih poznanstev, s spodbudo in možnostmi ekipe Udinesovega Club house-a. Moderna in stimulativna kulinarika, ki preseneča z originalnostjo in pogostimi novitetami v svoji ponudbi.

VIP Club – za tiste, ki ne želijo zamuditi ničesar

Vse navdušenje in okus igre. Gostje lahko sedijo udobno v najbolj centralnem okolju tribune, uživajo v mirnem restavracijskem okolju z okusnimi kulinaričnimi otoki in pestro ponudbo pijač ter se sprostijo v udobnih kotičkih, ki jih ponuja pohištvo Moroso.

Executive Club – doživetje spektakla kot del Udinese Club house-a

Doživetje strasti iz prve vrste. Najpametnejši način za vstop v dimenzije Udinese Club house-a je Executive Club. Udobni sedeži na izbrani tribuni z najboljšim pogledom na igrišče in prijeten barski prostor z izbranimi pijačami in prigrizki. V osrčju dogodka pred vsemi drugimi.

Med novostmi v hospitality ponudbi je tudi izbira novega ponudnika catering storitev. Ekipa Jezeršek cateringa z mednarodno blagovno znamko SORA Catering se tako že od avgusta aktivno uči italijanščine in sestavlja jedilnike na podlagi italijanskih sestavin. Medtem, ko smo z našo kulinariko impresivno dopolnili otvoritveno slovesnost, so lahko VIP gostje kluba Udinese Calcio naših catering storitev deležni v Executive Clubu, VIP Clubu in Manager Clubu.

Predstavitev prenovljenega Udinese Club house-a je služil tudi kot uvod v nov stadion Stadio Friuli, ki bo končan konec leta 2015.

Kontakt:
Contact center A.C. Udinese Calcio
T: +39 0432 54 49 47
E: hospitality@udinesespa.it
Galerija slik