ZASEBNI DOGODKI - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

ZASEBNI DOGODKI

Uživajte v dogodku in ne ukvarjajte se z njegovim potekom. Prepustite pogostitev strokovnjakom.

Dogodki, na katere povabite sorodnike ali prijatelje, so pogosto stresni in namesto da bi v njih uživali, se obremenjujete s podrobnostmi organizacije. Vendar ni nujno, da je tako. 

Izkoristite vsako priložnost in uživajte ob druženju, zabavajte se s prijatelji, plešite pozno v noč in ustvarite nepozabne spomine. Za organizacijo dogodka, okrasitev prostora in odlično kulinarično razvajanje bomo poskrbeli mi. 

Ne glede na to, ali načrtujete praznovanje za manjše ali večje število ljudi, v Sloveniji ali v tujini – na nas se lahko vedno zanesete. 

Lokacijo lahko izberete sami, na podlagi naših bogatih izkušenj pa vam lahko pomagamo najti takšno, ki bo za vaš dogodek najprimernejša in bo izpolnila vaša pričakovanja.

Nudimo različne vrste pogostitev za vse priložnosti; od porok, obletnic, rojstnih dnevov, abrahamov, odhoda v pokoj, piknikov v naravi, družinskih praznovanj, krsta, sv. obhajila, birme pa vse do raznovrstnih srečanj, obletnic, valete ali mature.

Letno organiziramo več kot 200 zasebnih pogostitev, od tega več kot četrtino porok.
Naši sodelavci vam bodo z veseljem priskočili na pomoč pri organizaciji in kar je najpomembneje – z vami bodo ves čas: od začetnega dogovarjanja do samega dogodka. Na dogodku bo ves čas prisoten vodja prireditve, ki bo skrbel, da bo pogostitev potekala tekoče in v vseh pogledih izpolnjevala vaša pričakovanja.
SPLOŠNI POGOJI