DARILA - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

DARILA

Nakup kulinaričnih daril

Kaj je lepšega, kot razveseliti svoje najbližje z domiselnim kulinaričnim darilom ali doživetjem? Za vas smo pripravili pester izbor daril, ki bodo tako ali drugače razveselila vaše obdarjence. 

Na voljo je več različnih darilnih pločevink Akademije Jezeršek, namenjenih tako tistim, ki se s kuharskimi veščinami šele spoznavajo, kot tudi onim drugim, ki kuharske trike že dobro obvladajo. Če bi vašim dragim radi podarili posebno doživetje, je tukaj darilna pločevinka Večerja na zajli, ki vsebuje darilni kupon za 2 osebi. 

Za vse strastne gurmane ali dobrojedce smo pripravili nove darilne pločevinke različnih vrednosti, ki v enem darilu ponujajo kar 7 pravljičnih Jezerškovih doživetij. Nove darilne pločevinke 7 Jezerškovih doživetij vključujejo gurmansko razvajanje v vseh naših restavracijah, nastanitev v butičnem hotelu, kulinarične delavnice, nepozabno kulinarično zajlanje ali spletno nakupovanje v Jezeršek e-cateringu, ki smo jih skrbno izbrali za vas, obdarjenec pa bo med bogatim naborom izbral svoje doživetje.

Tukaj so še personalizirani darilni boni, ki jih z veseljem oblikujemo po vaši želji in pošljemo po pošti. Oblikujemo vam lahko darilni bon za poljubno kulinarično delavnico Akademije Jezeršek, ali pa za posebne priložnosti, kot so obletnice, rojstni dnevi in poroke. Pripravimo vam lahko darilni bon za kosilo ali večerjo v vrednosti po vaši želji za Gostilno Dvor Jezeršek, Restavracijo Blejski grad ali Pivnico Union. Bon si lahko natisnete sami ali pa ga posredujete naprej obdarovani osebi.

Strošek oblikovanja in pošiljanja personaliziranega darilnega bona znaša 7,00 €.

Lahko pa svoje bližnje obdarite kar z vrednostnimi darilnimi boni za nepozabno kulinarično razvajanje. Zaupajte nam za kakšno priložnost gre, mi pa vam bomo z veseljem pripravili darilni bon za izbrano vrednost.


NAROČI IZVIRNO KULINARIČNO DARILO