SI
Show menu

DARILA

Nakup kulinaričnih daril

Kaj je lepšega, kot razveseliti svoje najbližje z domiselnim kulinaričnim darilom ali doživetjem? Za vas smo pripravili pester izbor daril, ki bodo tako ali drugače razveselila vaše obdarjence. 

Na voljo je več različnih darilnih pločevink Akademije Jezeršek, namenjenih tako tistim, ki se s kuharskimi veščinami šele spoznavajo, kot tudi onim drugim, ki kuharske trike že dobro obvladajo. Če bi vašim dragim radi podarili posebno doživetje, je tukaj darilna pločevinka Večerja na zajli, ki vsebuje darilni kupon za 2 osebi. 

Tukaj so še personalizirani darilni boni, ki jih z veseljem oblikujemo po vaši želji in pošljemo prek e-pošte. Oblikujemo vam lahko darilni bon za poljubno kulinarično delavnico Akademije Jezeršek, ali pa za posebne priložnosti, kot so obletnice, rojstni dnevi in poroke. Pripravimo vam lahko darilni bon za kosilo ali večerjo v vrednosti po vaši želji za Gostilno Dvor Jezeršek, Restavracijo Blejski grad ali Pivnico Union. Bon si lahko natisnete sami ali pa ga posredujete naprej obdarovani osebi.

Lahko pa svoje bližnje obdarite kar z vrednostnimi darilnimi boni za nepozabno kulinarično razvajanje. Zaupajte nam za kakšno priložnost gre, mi pa vam bomo z veseljem pripravili darilni bon za izbrano vrednost.