NOVO: DARILNA PLOČEVINKA - 7 JEZERŠKOVIH DOŽIVETIJ - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVO: DARILNA PLOČEVINKA - 7 JEZERŠKOVIH DOŽIVETIJ

Pester izbor nepozabnih kulinaričnih doživetij v enem darilu

Pred vami je izvirno kulinarično darilo, darilna pločevinka 7 Jezerškovih doživetij, ki vsebuje bogat izbor najboljših Jezerškovih doživetij na enem mestu.

Vsi strastni gurmani in dobrojedci boste lahko izbirali med pestro ponudbo nepozabnih kulinaričnih doživetij na vseh naših lokacijah – v idiličnem ambientu gostilne in butičnega hotela Dvor Jezeršek, Restavraciji Blejski grad z najlepšim pogledom na otoček sredi jezera, v Gostilni na Gradu, ki leži na zelenem griču sredi bele Ljubljane, ali v zmajskem gnezdu, Pivnici Union. Vsi željni znanja boste lahko izbirali tudi med kulinaričnimi delavnicami Akademije Jezeršek, se prepustili nepozabnemu kulinaričnemu doživetju, Večerji na zajli, ali pa se podali med police spletne trgovine Jezeršek e-catering.

Prepričani smo, da boste v našem novem darilnem programu 7 Jezerškovih doživetij našli pravo doživetje zase.

In ne pozabite: najlepša so tista doživetja, ki jih lahko delite.

Luka Jezeršek, kuharski mojster

NAVODILA ZA UNOVČENJE DARILNEGA BONA 7 JEZERŠKOVIH DOŽIVETIJ

Za vse strastne gurmane in dobrojedce smo pripravili darilne pločevinke različnih vrednosti, ki v enem darilu ponujajo kar 7 Jezerškovih doživetij. 

Izbirate lahko med naslednjimi vrednostmi:

41,90 EUR - ZA ČAROBNE OKUSE
79,90 EUR - ZA GURMANSKE UŽITKE

129,80 EUR - ZA PRAVLJICO NA MIZI

Kako unovčiti darilno kartico?

1. Na spletni strani poiščite idealno doživetje za vsa.

2. Rezervirajte svojo mizo na izbrani lokaciji, prijavite se na Večerjo na zajli ali kulinarično delavnico na Akademiji Jezeršek. Nakup lahko opravite tudi v spletni trgovini Jezeršek e-catering.* 
Ob rezervaciji, prijavi ali spletnem nakupu je potrebno vnesti kodo darilne kartice.

*Darilno kartico lahko izkoristite kot popust (koda kartice) pri končnem plačilu naročila v spletni trgovini Jezeršek e-catering. Vrednost kartice se odšteje od končne vrednosti naročila, pri čemer minimalni znesek plačila z upoštevanim popustom ne sme biti manjšiod 20 €. Popust velja pri enkratnem naročilu jedi in gourmet paketov. Popust ne velja za pijače, dodatke in darilni program. Vrednost darilne kartice je unovčljiva v enkratnem znesku.

3. Uživajte v doživetju. Ob unovčevanju predložite darilno kartico. Ponudba se lahko sezonsko spreminja.

4. Delite svoje vtise z nami na družabnih omrežjih in uporabite #jezersekNaroči svoje kulinarično darilo

Vaša naročila bodo obdelana v najkrajšem možnem času oziroma v času uradnih ur Akademije Jezeršek, in sicer od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro. 

Če želite, vam darilno pločevinko pošljemo tudi po pošti. V tem primeru oddajte naročilo preko spodnje povezave.
*Cena standardne dostave paketov se obračunajo po ceniku pogodbenega partnerja (Pošta Slovenije). Rok dostave je do 3 delovne dni od oddaje pošiljke.
NAROČI DARILNO PLOČEVINKO