SI
Show menu

JEZERŠEK DOŽIVETJA

Nenavadna doživetja, povezana s kulinaričnimi dobrotami, so naša posebna strast. Pridružite se nam na nepozabnih Jezerškovih doživetjih, ki jih gostimo v neobičajnih restavracijah – na snegu, na plovbi po Ljubljanici, v kabinski žičnici, visoko v zraku nad mestom, na odprti tržnici ali pa kar na domačem vrtu.

Večerja na zajli

Pustite se zapeljati! Doživite večerjo na nenavadni lokaciji – kabinski žičnici Krvavec. Presenetite svojo boljšo polovico!
Kabinska žičnica Krvavec
Termini:
Večerja na zajli 27.11.2019 Prijavi se

Pokal gourmet Krvavec

Zadnji vikend v januarju, od 21. do 23. 1. 2017, se je na Krvavcu odvijal pravi smučarsko kulinarični praznik. V soboto 21. 1. smo začeli z GOURMET VEČERJO NA ZAJLI, v nedeljo 22. 1. nadaljevali gurmansko razvajanje na Krvavški plaži, v ponedeljek 23. 1. pa se je med količki odvijal pravi boj za stopničke -  DRUGI POKAL GOURMET s smučarsko tekmo in druženjem ob gurmanskih specialitetah gostujočih Chefov. 
Krvavec

Odprta kuhna

Med marcem in oktobrom vas bo naša nasmejana ekipa pričakala z našim hitom - Jezerškovim šmornom. Z letošnjo sezono za največje oboževalce šmorna naprodaj tudi majčke. In ne pozabite na akcijo 5 šmornov = majčka zastonj!
Pogačarjev trg, Ljubljana

Ladjica okusov za zaključene skupine

Presenetite svoje najdražje in jih povabite na kulinarično dogodivščino na Ljubljanici. Pokušina slovenskih vin in okusni grižljaji bodo prijetno dopolnili slikovita nabrežja Ljubljane.
od 29.90 €2 uri
Novi trg, Breg 2, pod spomenikom Ivana Hribarja

Navidezna poroka

Bodite del poročnega doživetja, ki vam bo pričaral nepozaben večer! Doživite poroko, kot še nikoli doslej!

Fotogurmanija

Fotogurmanija je prva celodnevna serija delavnic, namenjena izobraževanju na področju kulinarične fotografije in stiliranja ter dekoriranja pogrinjkov in jedi. Pripravili smo praktične delavnice s priznanimi mentorji, kosilo, žreb številnih priročnih nagrad in zaključna zabava z ulično postrežbo iz gastrokombija TAMnjam! Strokovnjaki z omenjenih področij – Tomo Jeseničnik, Sabina Penšek, Miha Bratina in Ana Šušteršič – so z nami delili svoje znanje in izkušnje, nam razodeli majhne trike na poti do uspeha in se z nami družili ob gurmanskih dobrotah.

Dinner in the Sky

Dinner in the Sky je edinstveno doživetje namenjeno vsakomur, ki želi spremeniti običajen obrok ali sestanek v čaroben trenutek, ki za vedno ostane v spominu!
Kongresni trg, Ljubljana