VEČERJA NAD MESTOM - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

VEČERJA NAD MESTOM

Ljubljanski grad in Gostilna na Gradu predstavljata nov sklop kulinarično obarvanih večerov nad mestom, ki se bodo odvijali za mogočnimi grajskimi zidovi.

Pustite se zapeljati vrhunski kulinariki in brezčasnim grajskim zgodbam, ki bodo vaše brbončice popeljale na okusno popotovanje skozi preteklost.


Termini

Valentinova Večerja nad mestom s chefom Sebastjanom Elblom in Movio

Razkrivamo nov termin »Večerje nad mestom«, ki se bo odvila ravno na dan zaljubljencev, 14. februarja. Tokrat bo za kuharske mojstrovine poskrbela ekipa Gostilne na Gradu pod taktirko chefa Sebastjana Elbla, ki se je uvrstila na prestižni seznam 50 Best Discovery.

Prepustite se nepozabni romantični večerji za grajskim obzidjem s petimi hodi in izbrani vinski spremljavi, za katero bo tokrat poskrbel priznani vinar Aleš Kristančič s sporogo Vesno ter skupaj z nami uživajte v zmagoslavnem vzdušju Gostilne na Gradu.


Prehrambene posebnosti
V primeru, da imate kakršne koli prehrambene posebnosti (diete, alergije ipd.), vas prosimo, da nam to pravočasno sporočite na elektronski naslov akademija@jezersek.si, da vam lahko naši kuharji ustrezno prilagodijo meni.