DINNER IN THE SKY - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

DINNER IN THE SKY

Dinner in the Sky - nepozabna gurmanska izkušnja v zraku

Organizator Dinner in the Sky  je v sodelovanju z ekipo Jezeršek v središču Ljubljane septembra 2017 že tretjič zapored pripravil nepozabni dogodek Okusi Ljubljane v zraku. Edinstvena priložnost, da se običajen obrok ali sestanek spremeni v čarobno gurmansko doživetje z osupljivim razgledom na Ljubljano in njeno okolico.

Predstavljajte si veliko jedilno mizo za 22 oseb, ki uživajo v družbi odlične hrane in žlahtne kapljice. Točno takšno omizje se je vsako uro povzpelo na 50 m višine, medtem ko so Luka Jezeršek in njegova ekipa ter gostujoči chef Darko Klemen gostom postregli z izbranim menijem in pričarali nepozabno izkušnjo v zraku.

Dogodek do nadaljnjega ne izvajamo. 

www.dinnerinthesky.si
Ljubljana, maj 2015

Med 13. in 17. majem 2015 smo uspešno gostili prvi javni Dinner in the Sky v Ljubljani. Nepozabnih dvigov na Kongresnem trgu se je v petih dneh udeležilo več kot 1300 gostov. Ekipa Jezerškovih kuharjev je pripravila jedi glede na kulinarično strategijo regije Okusi Ljubljane.

Luka Jezeršek, vodja kulinarike, je v enem od številnih medijskih intervjujev povedal: "Ljubljana se kulinarično strmo, strmo vzpenja. In Okusi Ljubljane so nekakšen dokument, na katerega se lahko opreš, seveda pa mu dodaš svoj pečat. Ob tem ne smemo spregledati, da tudi tujci vse bolj iščejo avtohtone ljudi."

Nepozabna catering izkušnja iz Splita v avgustu 2014
Dalmatinsko sonce in razgled na Splitsko rivo, v daljavi na Mosor in jadransko otočje sta deset dni spremljala našo ekipo med delom na 50 metrih nad tlemi.
Galerija slik