GOURMET CUP LJUBLJANA - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

GOURMET CUP LJUBLJANA

KULINARIČNO DRUŽENJE NA SNEGU

Gourmet Cup Ljubljana, že tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje, se bo na belih strminah priljubljenega smučišča Krvavec odvijal v ponedeljek, 4. marca 2023, in na enem mestu ponovno zbral znane obraze slovenske gostinske scene. Med njimi vrhunske kuharske mojstre, mlade talente, slovenske vinarje in lokalne dobavitelje ter razvajal vse ljubitelje kulinarike po srcu in duši.

Po žrebu štartnih številk in okusnem Gourmet zajtrku bomo obuli smučarske čevlje, si zapeli smuči in se podali v boj za zmagovalne stopničke na čisto pravi smučarski tekmi za Gourmet pokal

Za pravo gurmansko razvajanje bodo kot vedno na Gourmet na snegu poskrbeli vrhunski slovenski kuharski mojstri. Tokrat v nekoliko drugačni vlogi - kot mentorji mladim kuharskim talentom, ki se kalijo v slovenskih šolah in bodo skupaj ustvarili prvinske kulinarične kreacije.

Seveda pa Gourmet Cup Ljubljana ne bi bil pravi smučarski dogodek, če ga ne bi zaključili z nepozabno Apres Ski zabavo.


torek, 5. marca 2024, se bo v sklopu Gourmet Cup Ljubljana odvila prav posebna različica Gourmet Večerje na zajli, nepozabnega kulinaričnega doživetja. Za pravo presenečenje v krvavških gondolah kar 1.500 m visoko v čarobnem objemu Kamniško-Savinskih Alp, bodo s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami poskrbeli Jezerškovi, Tomaž Bolka iz Gostilne Krištof, in gostujoči chef.

PREBERI VEČ O DOGAJANJU NA GOURMET CUP 2023
seperator
Vabjeni k ogledu nepozabnih foto in video utrinkov iz Gourmet cup Ljubljana 2022 in 2023. Mi pa že komaj čakamo, kaj vse nam bo prineslo leto 2024! 
GALERIJA
seperator
Na Gourmet pokalu 2023 se je za zmagovalne stopničke borilo kar 110 smučark, smučarjev in deskarjev. Vabljeni k ogledu rezultatov za vseh 6 kategorijah.
REZULTATI