LADJICA OKUSOV ZA ZAKLJUČENE DRUŽBE - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

LADJICA OKUSOV ZA ZAKLJUČENE DRUŽBE

Bregovi Ljubljanice so morda najbolj privlačen in zanimiv ambient mesta. Občutke ugodja in veselja vzbudi impresija vode in gurmanske dobrote, ki jih pripravi catering Jezeršek. Ročno izdelana lesena barka nudi prijetno in zasebno vzdušje za poslovno ali osebno priložnost.

Kulinarična pokušina na Ljubljanici
Spoznavanje vinske kulture je cilj gostitelja, ki gostom predstavi slovenske vinorodne pokrajine in ponudi v pokušino izbrana vina. Hladni prigrizki, ki spremljajo vinsko degustacijo, so lokalne specialitete kuharskih mojstrov Jezeršek cateringa.
Ljubljana iz neobičajne perspektive

Popolnoma nova izkušnja čaka majhne skupine željne užitkov na reki s čudovitim razgledom na Ljubljano in njeno predmestje. V spremstvu prijetnega vetriča lahko gostje opazujejo mestni vrvež v središču Ljubljane in živahna nabrežja veličastnih pročelij staromeščanskih vil, medtem ko jih macesnova barka ponese v skoraj divje ljubljansko predmestje. Tokrat vse do barja. Reka Ljubljanica se predstavi v nepričakovanih dimenzijah.

Kulinarična pokušina na Ljubljanici je privlačna ideja za vse, ki iščejo posebno doživetje, sprostitev ali okušanje slovenskega vina in hrane v naravnem okolju. Gostom se ponudijo okusni požirki in grižljaji slovenske kulinarične tradicije, medtem ko jih udobna lesena barka popelje pod številnimi mostovi Ljubljane.

Ladjica Ljubljanica

Barka je namenjena za prevoz potnikov po mirnih vodah. Narejena je iz masivnega macesnovega lesa. Čvrsta streha in stranski ščitniki ščitijo pred kapljicami dežja in sončnimi žarki.

Paket vključuje: 

  • 1,5 urno plovbo po reki Ljubljanici do Barja,
  • degustacijo vin s predstavitvijo slovenske vinske dediščine,
  • lokalne hladne prigrizke in
  • izjemne fotografske motive.

Termini
V kolikor vas zanimajo prihodnji razpisani termini, vas lahko o tem obvestimo prek elektronske pošte.
Povpraševanje