Od marca pa vse do oktobra nas ob petkih obiščite in poskusite Jezerškove kulinarične dobrote na Pogačarjevem trgu v Ljubljani.
Vsak petek bo zadišalo po odličnem Jezerškovem šmornu z jabolčno čežano, prelivom iz gozdnih sadežev ali Nutello.
Torej, nič več razmišljanja, kam v petek na kosilo!
Pridružite se nam na največjem kulinaričnem dogodku v centru prestolnice, vsak petek od 10.00 do 21.00, v poletnem času pa do 22.00.
Na Odprti kuhni vas s šmornom razveseljujemo še v Celju, Kopru, Novi Gorici, Ptuju ter po novem tudi v Novem mestu.
Na vseh dogodkih Odprte kuhne za vse ljubitelje šmorna velja posebna A K C I J A:
Kupiš 5 šmornov in prejmeš brezplačno majčko s šmornovim motivom.
"Za sladico sem si privoščila Jezerškov šmorn. In nisem ga jedla edina – res je noro, noro dober. Kako ne bi bil, ko pa res ne skoparijo s sestavinami in njihovo količino. Medtem ko jaz delam palačinke z enim jajcem (na 200 do 300g moke) in vodo, oni šmorn delajo z enim jajcem na 100g moke, vse je zmešano z mlekom – ko ga pečejo pa dodajo sladkor in maslo. Boljšega šmorna še nisem jedla in čežana za zraven je res pika na i. Tudi posoda, v kateri ga pripravljajo, je prav veličastna. Če mi že zapaše šmorn, potem mi zapaše točno tak. :)" Iva Novak, fotografinja
Fotografije: Jaka Birsa za Odprto kuhno in Aleksandar Domitrica