POSLOVNA DOŽIVETJA - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

POSLOVNA DOŽIVETJA

Vsako poslovno doživetje mora postreči z ravno pravo mero formalnosti, kot tudi sproščenosti. Če na dogodek povabite poslovne partnerje ali svoje zaposlene, naj bo to priložnost za ustvarjanje novih poslovnih idej in obenem neformalno druženje, kjer se udeleženci povežejo bolj sproščeno.

Naše prostore lahko uredimo v prijetno okolje, v katerem bo vaš dogodek potekal tako, kot želite.

Večnamenska konferenčna dvorana na Dvoru Jezeršek

Dvor Jezeršek razpolaga s sodobno opremljeno večnamensko konferenčno dvorano, ki se nahaja v zgornjih prostorih nekdanjega gospodarskega poslopja (senika).
Dvor Jezeršek

Prostor za sestanek na Dvoru Jezeršek

Dogodki (npr. seminarji) z manjšim številom udeležencev lahko potekajo tudi v Vinski kleti, Hiši ali Hočevarjevi sobi, kjer je na voljo velika miza s plazemskim zaslonom za projekcije. 
Dvor Jezeršek

Poslovni dogodki na Blejskem gradu

Blejski grad ponuja izjemen ambient za vrsto poslovnih dogodkov. Poslovna kosila, incentive sprejemi, konferenčne pogostitve ali gala večerje bodo na goste naredile močan vtis.
Restavracija Blejski grad

Protokolarna soba za sestanke na Blejskem gradu

Za poslovne sestanke je na voljo popolnoma prenovljena protokolarna soba, ki sprejme do 6 oseb. Pred sestankom ali po njem goste povabite še na kosilo v restavracijo ali na kozarec penine ob grajsko obzidje. Uspeh poslovnega srečanja vam ne uide.
Restavracija Blejski grad