SI
Show menu

POSLOVNI DOGODKI V HIŠI KULINARIKE

Izbira prave lokacije je ključnega pomena za izpeljavo uspešnega dogodka - ponudba je precej pestra, saj obstaja veliko število različnih lokacij.

Bodite pozorni pri izbiri pravega prostora.

Pomembno je, da je lokacija preizkušena, primerne velikosti in da razpolaga s potrebno tehnično opremo. Dogodek, ki ga organizirate, namreč močno vpliva na imidž vašega podjetja in pusti močan vtis na vaše poslovne partnerje - dober ali slab. Zato se je vredno potruditi in najti prostor, ki bo zadovoljil pričakovanja.

V Hiši kulinarike Jezeršek imate na voljo različne prostore, ki so primerni za raznovrstne dogodke in lahko sprejmejo manjše skupine pa vse tja do nekaj sto ljudi, če postavimo šotor tudi do 1.500 ljudi. Dogodek se lahko odvija tudi v več različnih prostorih hkrati, kar vnese dinamiko v sam potek dogodka.

Prostori in kapacitete
Dogodki so lahko različni, kulinarika je pri nas doma.

Dogodki, ki jih za vas lahko organiziramo v Hiši kulinarike Jezeršek, so številni:

  • konference
  • seminarji
  • simpoziji
  • predavanja
  • sestanki in seje
  • srečanja
  • poslovni zajtrki, kosila, večerje

Tudi pri kulinarični ponudbi vam ni treba skrbeti. Hiša kulinarike Jezeršek je namreč "dom" največjega slovenskega catering podjetja z več kot 30-letno tradicijo, zato je skrb glede načina postrežbe in kvalitete hrane odveč.

Česar prav tako ne gre pozabiti in je hkrati tudi najpomembneje - z vami bomo ves čas: od začetnega dogovarjanja do samega dogodka. Na dogodku bo ves čas prisoten vodja prireditve, ki bo skrbel, da bo pogostitev potekala tekoče in v vseh segmentih izpolnjevala vaša pričakovanja.

Načini pogostitev
Pošljite nam sporočilo
Želite, da vam pripravimo ponudbo ali nas želite kaj vprašati? Izpolnite obrazec in potrudili se bomo s čim hitrejšim odgovorom. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.
Pišite nam