VEČNAMENSKA KONFERENČNA DVORANA NA DVORU JEZERŠEK - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

VEČNAMENSKA KONFERENČNA DVORANA NA DVORU JEZERŠEK

Dvor Jezeršek razpolaga s sodobno opremljeno večnamensko konferenčno dvorano, ki se nahaja v zgornjih prostorih nekdanjega gospodarskega poslopja (senika). Spodnja obokana dvorana, kjer je bil nekoč hlev, prav tako lahko služi temu namenu - ponavadi pa so v spodnji dvorani pri poslovnih dogodkih organizirane pogostitve.

Pri prav vsakem dogodku, ki poteka v zgornji konferenčni dvorani, lahko pripravimo gostinsko ponudbo po vaših željah, od odmorov za kavo, do hladno-toplih bifejev in kosil. Kulinarika namreč igra zelo pomembno vlogo pri celotnem dogodku. Odmor za kavo oz. coffee break je npr. postal zelo pomemben sestavni del najrazličnejših konferenc, srečanj, predavanj in izobraževanj. Ni namenjen le kavi, temveč počitku in prigrizku med intelektualnim delom.

Bodite brez skrbi glede tehnične oprema in različnih možnosti postavitev.

večnamenski sodobno opremljeni konferenčni dvorani, ki s svojevrstnim ambientom očara še tako zahtevnega naročnika, imate na voljo:

  • brezžično internetno povezavo,
  • ozvočenje s prenosnim in stacionarnim mikrofonom,
  • popolno oprema za projekcije na plazma zaslone,
  • DVD predvajalnik,
  • možnost snemanja zvoka,
  • listno tablo s flomastri (Flip chart).

Možnosti za postavitev sedežev v dvorani so številne. Dvorano pripravimo glede na vaše želje in prilagodimo vašim potrebam. Tako npr. ob postavitvi v »kino« obliki lahko sprejmemo 120 oseb, ob postavitvi za seminar z mizami pa do 40 oseb.

Cena najema
Cena najema dvorane z vso pripadajočo opremo znaša 150 EUR. Najem je možen vsak dan od 9. do 17. ure.
Nočitev v Hotelu Dvor Jezeršek
Udeleženci vaših dogodkov lahko prenočijo v našem hotelu, kar poenostavi organizacijo večdnevnih dogodkov.
Pošljite nam sporočilo
Želite, da vam pripravimo ponudbo ali nas želite kaj vprašati? Izpolnite obrazec in potrudili se bomo s čim hitrejšim odgovorom. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.
Pišite nam
Galerija slik