SI
Show menu

BABYSHOWER NA DVORU JEZERŠEK

Vaša sorodnica ali prijateljica pričakuje dojenčka? Presenetite jo z zabavo in se skupaj veselite novega življenja.

Bodočo mamico, vas in vse ostale povabljenke ob prihodu pozdravimo z brezalkoholnim aperitivom. Čas ob nazdravljanju s koktejli lahko izkoristite za ženske pogovore, odpiranje daril in prijetno druženje. Ko se zberejo vse povabljenke, vas povabimo v prostor, ki smo ga pripravili za vaš babyshower. Prostor lahko poljubno okrasite, pri čemer vam z veseljem pomagamo.

Vrhunec zabave se začne s pravo kuharsko preobrazbo: vse boste smuknile v kuharske obleke in si nadele kuharske kape. Slavje boste kot prave kuharice nadaljevale v kuhinji in skupaj z našimi kuharskimi mojstri enostavno zabavne jedi Pustite prosto pot vaši domišljiji in pokažite skupno kreativno žilico. Vse pripravljene jedi boste kasneje tudi okusil

Praznovanje
Cena:
  • babyshower do 10 oseb – 450 EUR za celoten paket
  • babyshower nad 10 oseb – 39,90 EUR na osebo

Cena vključuje:

  • brezalkoholni koktejl ob prihodu
  • 1 – 2-urno kuharsko delavnico

Cena ne vključuje:

  • dekoracije prostora (če želite, da vam pri tem pomagamo in svetujemo, nas o tem obvestite ob rezervaciji. Ponudbo dekoracij si poglejte na www.popolna-dekoracija.si/zabava-za-dojencka),
  • pijače, ki se obračuna po porabi in po ceniku gostilne Dvor Jezeršek.
Predhodna rezervacija
Dogodek je na voljo za zaključene družbe glede na predhodno rezervacijo. Rezervacije sprejemamo prek elektronskega naslova gostinstvo@jezersek.si ali telefona (0)1 361 94 21.
Pošljite nam sporočilo
Želite, da vam pripravimo ponudbo ali nas želite kaj vprašati? Izpolnite obrazec in potrudili se bomo s čim hitrejšim odgovorom. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.
Pišite nam
Galerija slik