DEKLIŠČINA NA DVORU JEZERŠEK - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

DEKLIŠČINA NA DVORU JEZERŠEK

Iščete izvirno idejo za dekliščino? Mi jo imamo: kulinarično obarvana dekliščina na Dvoru Jezeršek – zabavna in kreativna ob spremstvu dobre hrane, ki jo boste tokrat pripravile same!

Bodočo nevesto in njene najboljše prijateljice ob prihodu pozdravimo z aperitivom. Čas ob kozarcu penine lahko izkoristite za prva presenečenja za bodočo nevesto, odpiranje prvih darilc in prijetno druženje. Ko se zberejo vse povabljenke, vas povabimo v prostor, ki smo ga pripravili za vašo dekliščino. 

Vrhunec zabave se začne s pravo kuharsko preobrazbo: vse si boste nadele kuharske predpasnike in kuharske kape. Slavje boste kot prave kuharice nadaljevale v kuhinji in skupaj z našimi kuharskimi mojstri pripravile enostavne a zabavne jedi. Pustite vaši domišljiji prosto pot in pokažite skupno kreativno žilico. Bodoči nevesti pa kar pripravite kakšen kuharski izziv, v kuhinji je vse pri roki. 


Praznovanje
Svoje povpraševanje pošljite na elektronski naslov: akademija@jezersek.si


Cena vključuje:

  • aperitiv ob prihodu
  • izbrano kulinarično delavnico


Cena ne vključuje:

  • dekoracije prostora 
  • ostale pijače, ki se obračuna po porabi in po ceniku gostilne Dvor Jezeršek.
Predhodna rezervacija
Dogodek je na voljo za zaključene družbe glede na predhodno rezervacijo. Rezervacije sprejemamo prek elektronskega naslova akademija@jezersek.si ali telefona (0)4 25 29 400.
Pošljite nam sporočilo
Želite, da vam pripravimo ponudbo ali nas želite kaj vprašati? Izpolnite obrazec in potrudili se bomo s čim hitrejšim odgovorom. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.
Pišite nam
Galerija slik