SI
Show menu

DEKLIŠČINA NA DVORU JEZERŠEK

Iščete izvirno idejo za dekliščino? Mi jo imamo: kulinarično obarvana dekliščina na Dvoru Jezeršek – zabavna in kreativna ob spremstvu dobre hrane, ki jo boste tokrat pripravile same!

Bodočo nevesto in njene najboljše prijateljice ob prihodu pozdravimo z aperitivom. Čas ob kozarcu penine lahko izkoristite za prva presenečenja za bodočo nevesto, odpiranje prvih darilc in prijetno druženje. Ko se zberejo vse povabljenke, vas povabimo v prostor, ki smo ga pripravili za vašo dekliščino. Prostor lahko poljubno okrasite, pri čemer vam z veseljem pomagamo.

Vrhunec zabave se začne s pravo kuharsko preobrazbo: vse boste smuknile v kuharske obleke (obleko bodoče neveste kar poljubno okrasite) in si nadele kuharske kape. Slavje boste kot prave kuharice nadaljevale v kuhinji in skupaj z našimi kuharskimi mojstri pripravile enostavne a zabavne jedi. Pustite vaši domišljiji prosto pot in pokažite skupno kreativno žilico. Bodoči nevesti pa kar pripravite kakšen kuharski izziv, v kuhinji je vse pri roki. 

Ni prave dekliščine brez sladkega zaključka. Skupaj bomo pripravili okusno sladico, ki bo pika na i celotnemu kulinaričnemu doživetju. 

Praznovanje
Cena:
  • dekliščina do 10 oseb – 450,00 € za celoten paket
  • dekliščina nad 10 oseb – 39,90 € na dodatno osebo


Cena vključuje:

  • aperitiv ob prihodu
  • 1 – 2-urno kuharsko delavnico


Cena ne vključuje:

  • dekoracije prostora (če želite, da vam pri tem pomagamo in svetujemo, nas o tem obvestite ob rezervaciji). 
  • ostale pijače, ki se obračuna po porabi in po ceniku gostilne Dvor Jezeršek.
Predhodna rezervacija
Dogodek je na voljo za zaključene družbe glede na predhodno rezervacijo. Rezervacije sprejemamo prek elektronskega naslova gostinstvo@jezersek.si ali telefona (0)1 361 94 21.
Pošljite nam sporočilo
Želite, da vam pripravimo ponudbo ali nas želite kaj vprašati? Izpolnite obrazec in potrudili se bomo s čim hitrejšim odgovorom. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.
Pišite nam
Galerija slik