SI
Show menu

OTROŠKO PRAZNOVANJE NA DVORU JEZERŠEK

Dragi starši, otroške rojstnodnevne zabave so za otroke pravi raj, za vas pa morda dogodek povezan s stresnimi pripravami in skupinico otrok, ki jih je težko venomer nadzirati in animirati. Prepustite nam te skrbi in pripeljite svojega malčka in njegove prijatelje na nepozabno kulinarično doživetje na Dvor Jezeršek.

Vašega slavljenca ali vašo slavljenko in njihove prijatelje ob prihodu presenetimo z brezalkoholnim napitkom. Čas ob kozarčku otroškega “koktejla” lahko izkoristite za sprejem malih gostov, odpiranje daril in prijetno druženje. Ko se zbere četica povabljencev, vas povabimo v prostor, ki smo ga pripravili za vaše praznovanje. Prostor lahko poljubno okrasite, pri čemer vam z veseljem pomagamo.

Vrhunec zabave se začne s pravo kuharsko preobrazbo: vsi malčki si nadenejo predpasnike in se kot pravi kuharski vajenci podajo v kuhinjo. Tam skupaj z našimi kuharskimi mojstri pripravijo tople in hladne prigrizke. Pustite prosto pot otroški domišljiji in naj pokažejo skupno kreativno žilico. Vse pripravljene jedi bodo povabljenci kasneje tudi okusili.

Ni pravega praznovanja brez rojstnodnevne torte. Naj jo tokrat naredijo otroci sami. To bo zagotovo torta presenečenja!

Živahno druženje, polno smeha, otroške kreativnosti, presenečenj ter občudovanja in okušanja otroških kuharskih kreacij se po delavnici nadaljuje v prostoru vaše zabave.

Praznovanje

Cena:

  • otroška zabava do 10 oseb – 349,00 EUR za celoten paket
  • otroška zabava nad 10 oseb – 34,90 EUR na osebo

Cena vključuje:

  • brezalkoholni napitek ob prihodu,
  • 1 – 2-urno kuharsko delavnico,
  • hladne in tople prigrizke, ki jih mali udeleženci pripravijo na delavnici,
  • torto ali sladice, ki jih mali udeleženci pripravijo na delavnici,
  • rezervacijo prostora za 5 ur.

Cena ne vključuje:

  • dekoracije prostora (če želite, da vam pri tem pomagamo in svetujemo, nas o tem obvestite ob rezervaciji. Ponudbo dekoracij si poglejte na www.popolna-dekoracija.si/zabava-za-otroke-za-puncko in www.popolna-dekoracija.si/zabava-za-otroke-za-fantka),
  • pijače, ki se obračuna po porabi in po ceniku gostilne Dvor Jezeršek,
  • otroške animacije.
Predhodna rezervacija
Dogodek je na voljo za zaključene družbe glede na predhodno rezervacijo. Rezervacije sprejemamo prek elektronskega naslova gostinstvo@jezersek.si ali telefona (0)1 361 94 21.
Pošljite nam sporočilo
Želite, da vam pripravimo ponudbo ali nas želite kaj vprašati? Izpolnite obrazec in potrudili se bomo s čim hitrejšim odgovorom. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.
Pišite nam
Galerija slik