SI
Show menu

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE NA DVORU JEZERŠEK

Praznujte svoj dan na kreativen način in svoje goste povabite na kulinarično zabavo. Za nekaj ur izkusite življenje kuharja in z družino in prijatelji pripravite svoje rojstnodnevne prigrizke. Pustite se presenetiti in zaupajte domišljiji vaših gostov, ki bodo posebej za vas pripravli torto presenečenja. Zabavno in kreativno druženje ter dobra hrana in pijača so zagotovljeni.

Vas, vašo družino in prijatelje ob prihodu pozdravimo z aperitivom. Čas ob kozarcu penine lahko izkoristite za sprejem gostov, odpiranje daril in prijetno druženje. Ko se gostje zberejo, vas povabimo v prostor, ki smo ga pripravili za vaše praznovanje. Prostor lahko poljubno okrasite, pri čemer vam z veseljem pomagamo.

Vrhunec zabave se začne s pravo kuharsko preobrazbo: vsi boste smuknili v kuharske obleke in si nadeli kuharske kape. Slavje boste kot pravi kuharji nadaljevali v kuhinji in skupaj z našimi kuharskimi mojstri pripravili tople in hladne prigrizke. Pustite prosto pot vaši domišljiji in pokažite skupno kreativno žilico. Vse pripravljene jedi boste kasneje tudi okusili.

Ni pravega rojstnega dne brez rojstnodnevne torte. Predlagamo, da pripravo torte prepustite gostom. Naj vas presenetijo s svojo kreativnostjo.

Prijetno druženje, polno smeha, občudovanja in okušanja vaših kuharskih kreacij se po delavnici nadaljuje v prostoru vaše rojstnodnevne zabave.

Praznovanje

Cena:

  • rojstni dan do 10 oseb – 349,00 EUR za celoten paket
  • rojstni dan nad 10 oseb – 34,90 EUR na osebo

Cena vključuje:

  • aperitiv ob prihodu,
  • 1 – 2-urno kuharsko delavnico,
  • hladne in tople prigrizke, ki jih gostje pripravijo na delavnici,
  • torto ali sladice, ki jih gostje pripravijo na delavnici,
  • rezervacijo prostora za 5 ur.

Cena ne vključuje:

  • dekoracije prostora (če želite, da vam pri tem pomagamo in svetujemo, nas o tem obvestite ob rezervaciji. Ponudbo dekoracij si poglejte na www.popolna-dekoracija.si/rojstni-dan-vse-za-zabavo),pijače, ki se obračuna po porabi in po ceniku gostilne Dvor Jezeršek.
Predhodna rezervacija
Dogodek je na voljo za zaključene družbe glede na predhodno rezervacijo. Rezervacije sprejemamo prek elektronskega naslova gostinstvo@jezersek.si ali telefona (0)1 361 94 21.
Pošljite nam sporočilo
Želite, da vam pripravimo ponudbo ali nas želite kaj vprašati? Izpolnite obrazec in potrudili se bomo s čim hitrejšim odgovorom. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.
Pišite nam
Galerija slik