DVOR JEZERŠEK - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

DVOR JEZERŠEK

Na idilični lokaciji v objemu Kamniško-Savinjskih Alp stoji veličastna, več kot 250 let stara domačija. Tu si roko podajata tradicija in sodobnost in natanko tukaj lahko Slovenijo tudi »okusite«. Gostinska ponudba je namreč usmerjena k predstavljanju slovenske kulinarike, kar potrjuje prestižni naziv Kulinarično središče »Okusiti Slovenijo«.

Pod eno streho združeni hotel, gostilna, konferenčni prostori in Akademija Jezeršek ter njihova celostna ponudba izrekajo dobrodošlico poslovnim gostom in zasebnim obiskovalcem, posameznikom in družinam.

Dvor Jezeršek pa je s svojo lepo urejeno okolico tudi priljubljena lokacija za romantične poroke in pravljico, ki se nikoli ne konča.

Sezonski meni

Prepustite se kulinaričnemu razvajanju naših kuharskih mojstrov.
Meni

Gostilna

Izglasovana za najboljšo v okolici Ljubljane. Lokalne in regionalne jedi pripravljamo na sodoben in prefinjen način ter hkrati ohranjamo gastronomsko dediščino Slovenije. To nas uvršča med nosilce blagovne znamke Gostilna Slovenija.
Več

Lokacija in kontakt

Le streljaj od letališča in smučišča, tudi Ljubljana ni daleč.
Več

Hotel

V bližini letališča Ljubljana in smučišča Krvavec. Butični hotel Dvor Jezeršek ima 18 sob in skupno sprejme do 39 gostov. Primeren je tako za poslovne goste kot tudi za družine in posameznike.
Več

Jezeršek 360°

Okusite srčne zgodbe odgovornosti - Jezeršek 360°
Več

Prostori in kapacitete

Iščete prostor za sestanek? Na Dvoru Jezeršek se lahko poslovni gostje sestanejo v gostilniškem delu ali v posebnih namenskih prostorih.
Več