GOSTILNA DVOR JEZERŠEK - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

GOSTILNA DVOR JEZERŠEK

Gostilna Dvora Jezeršek se ponaša s prestižnim nazivom Kulinarično središče "Okusiti Slovenijo", saj je gostinska ponudba v celoti usmerjena k predstavljanju slovenske kulinarike. Za ta projekt smo leta 2009 prejeli nagrado Zlati sejalec, najvišje turistično priznanje za inovacije v turizmu in prepoznavnost Slovenije v svetu. Gostilna pa je leta 2013 prejela tudi nagrado In Your Pocket za najboljšo restavracijo v okolici Ljubljane.

Gostilna Dvor Jezeršek si je prislužila mesto prestižnem Michelinovem vodniku že štiri let zapored, od leta 2020 do 2023. To priznanje označuje gostilne, v katerih iz svežih surovin pripravijo skrbno pripravljene in okusne jedi ter predstavljajo velik potencial za destinacijo. V letu 2022 je bila Gostilna Dvor Jezeršek ocenjena z eno vilico s strani mednarodnega kulinaričnega vodnika Falstaff. 

Več o nagradah
Delovni čas


  • Vsak dan in sobote: 12.00 - 22.00
  • Nedelje: 12.00 - 16.00
  • Prazniki: zaprto (razen izjemoma)Rezervacije
Za rezervacijo mize nas pokličite med delovnim časom (8:00 - 20:00) na telefonsko številko 04 25 29 400 ali elektronski pošti dvor@jezersek.si.

Poskrbeli smo za urejen dostop za invalidne osebe, pred gostilno pa vam je na voljo veliko in osvetljeno brezplačno parkirišče.

Tipične slovenske jedi, pripravljene na sodoben in prefinjen način

Izbirate lahko med številnimi tipičnimi slovenskimi jedmi, pri čemer posebno pozornost namenjamo sezonskim posebnostim (npr. tedni špargljev in belušev). Lokalne in regionalne jedi pripravljamo na sodoben in prefinjen način ter hkrati ohranjamo gastronomsko dediščino Slovenije. 

Ker želimo, da bi bilo kulinarično doživetje za naše goste prijetna izkušnja, lahko po predhodnem obvestilu pripravimo jedi v skladu s posebnimi prehranskimi zahtevami. Izjema so le popolnoma brezglutenske jedi, saj iz našega delovnega okolja ni mogoče povsem izključiti sledi glutena. Vse dodatne informacije o alergenih so vam na voljo pri našem strežnem osebju.

Sezonski meniSezonski degustacijski meni
Kuharski mojstri
Gostilno Dvor Jezeršek vodi Luka Jezeršek. Sezonske specialitete pripravlja kreativna vodja kulinarike Ana Šušteršič. Dobrote z jedilnika mojstrsko pripravijo Klemen Maletič, Nejc Medved, Karmen Kozjek, Zoran Jandrić in Dejan Cerovak.

V soboto, 18. januarja, sem na Dvoru Jezeršek praznovala rojstni dan. Bilo je čudovito. Najlepša hvala celotni ekipi za prisrčno postrežbo, odlično hrano in primerno izbiro ambienta. K vam se brez dvoma še vrnemo." Angela Thaler
Spremljajte našo Facebook stran
Ponosno nosimo znak Gostilna Slovenija

Gostilna Dvora Jezeršek je leta 2011 na podlagi strogih kriterijev bila uvrščena na seznam slovenskih gostiln, ki so označene z enotnimi gostilniškimi izveski in tablami - razpoznavnim znakom nove blagovne znamke Gostilna Slovenija.

Kulinarično središče Okusiti Slovenijo - Gostilna Dvora Jezeršek razpolaga z dvema gostilniškima sobama in sprejme do 80 gostov.

Predstavlja nadaljevanje bogate in razpoznavne gostilniške dediščine Slovenije, tako z vidika prostora in opreme kot tudi (in predvsem) z vidika bogate ponudbe slovenskih jedi in pijač.

Galerija slik