LOKACIJA IN KONTAKT - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

LOKACIJA IN KONTAKT

Nahaja se v neposredni bližini letališča Ljubljana (2 km) ter priljubljenega smučišča Krvavec (4 km). Tudi glavno mesto, Ljubljana, ni daleč stran (20 km). Poleg smučarskega središča Krvavec, ki na veljavi dobiva tudi kot priljubljena izletniška točka v poletnem času, so na voljo številne kolesarske in pohodniške poti. Nedaleč stran so tudi številni turistični krajiKamnik, Kranj, Radovljica, Bled, Ljubljana ... Ne gre pa pozabiti tudi na Cerklje, kraj, kjer se je rodil slovenski gledališki igralec Ignacij Boršnik, ljubljanski župan Hribar, ki je obnovil popotresno Ljubljano, pa je sem hodil na oddih.

DVOR JEZERŠEK & AKADEMIJA JEZERŠEK
Zgornji Brnik 63
4207 Cerklje na Gorenjskem

T: 04 252 94 00

E: dvor@jezersek.si

E: akademija@jezersek.si

Dostop iz Letališča

Od letališča se odpeljete v smeri proti Kamniku. Po 2 km vožnje zavijete v krožišču v vasi Spodnji Brnik levo, v smeri proti smučišču Krvavec. Peljete približno 1 km in nato takoj za tablo Zgornji Brnik zavijete desno na naše parkirišče.

Po AC iz Ljubljane/Gorenjske

Avtocesto zapustite na izvozu Brnik. Zavijete desno na glavno cesto Kranj - Brnik v smeri proti letališču. Peljete mimo letališča do vasi Spodnji Brnik, kjer zavijete levo proti smučišču Krvavec. Po približno 1 km vožnje zavijete takoj za tablo Zgornji Brnik desno na naše parkirišče.

Dostop iz smeri Krvavec

Izpod smučišča Krvavec peljete skozi Cerklje v smeri Vodice. Na koncu vasi Zgornji Brnik zavijete tik pred tablo na naše parkirišče.

Dostop za gibalno ovirane osebe

Da bi spodbujali ozaveščenost o korporativni družbeni odgovornosti obrata in zagotavljali dostop osebam s posebnimi potrebami, na Dvoru Jezeršek tem osebam zagotavljamo prilagojen dostop oz. uporabo storitev.

Tako je na Dvoru Jezeršek urejen dostop za gibalno ovirane osebe (most), do notranjih prostorov gibalno ovirane osebe lahko dostopajo po klaničini pred vhodom v hotel. V notranjosti obrata so pravtako urejene klančine, gostom s posebnimi potrebami je na voljo tudi dvigalo, kar omogoča enostavno gibanje v notranjosti obrata. 

Električne polnilnice Moon

Na Dvoru Jezeršek po novem, gostom in uporabnikom električnih vozil nudimo možnost polnjenja električnih vozil na dveh polnilnih MOON postajah z zmogljivostjo do 22 kW. Tako boste lahko po novem med enournim razvajanjem brbončic napolnili vaše električno vozilo za novih 39 km in se po okusnem razvajanju brez skrbi odpeljali novim izzivom naproti.
Izberite trajnostni prevoz

Kam v Cerkljah na Gorenjskem?

Z namenom spoznavanja lokalnega okolja in dobrega počutja izberite eno izmed zelenih/trajnostnih aktivnosti tukaj.