PROSTORI IN KAPACITETE - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

PROSTORI IN KAPACITETE

Večnamenska konferenčna dvorana

Dvor Jezeršek razpolaga s sodobno opremljeno večnamensko konferenčno dvorano - Galerijo, ki se nahaja v zgornjih prostorih nekdanjega gospodarskega poslopja (senika). Spodnja obokana dvorana, kjer je bil nekoč hlev, prav tako lahko služi temu namenu - ponavadi pa so v spodnji dvorani pri poslovnih dogodkih organizirane pogostitve.

Pri prav vsakem dogodku, ki poteka v zgornji konferenčni dvorani, lahko pripravimo gostinsko ponudbo po vaših željah, od odmorov za kavo, do hladno-toplih bifejev in kosil. Kulinarika namreč igra zelo pomembno vlogo pri celotnem dogodku. Odmor za kavo oz. coffee break je npr. postal zelo pomemben sestavni del najrazličnejših konferenc, srečanj, predavanj in izobraževanj. Ni namenjen le kavi, temveč počitku in prigrizku med intelektualnim delom.

Bodite brez skrbi glede tehnične oprema in različnih možnosti postavitev.

večnamenski sodobno opremljeni konferenčni dvorani, ki s svojevrstnim ambientom očara še tako zahtevnega naročnika, imate na voljo:

  • brezžično internetno povezavo,
  • ozvočenje s prenosnim in stacionarnim mikrofonom,
  • popolno oprema za projekcije na plazma zaslone,
  • DVD predvajalnik,
  • možnost snemanja zvoka,
  • listno tablo s flomastri (Flip chart).

Možnosti za postavitev sedežev v dvorani so številne. Dvorano pripravimo glede na vaše želje in prilagodimo vašim potrebam. Tako npr. ob postavitvi v »kino« obliki lahko sprejmemo 120 oseb, ob postavitvi za seminar z mizami pa do 40 oseb.

Prostor za sestanek na Dvoru Jezeršek

Vinska klet

Pritlični prostor stare domačije v dveh delih. V prvem je predstavljen izbor vin in se ga uporablja za pokušino vin ali stoječo pogostitev. Drugi del je namenjem poslovnim sestankom in pogostitvi manjše skupine. Do 14 oseb (35 m2).

Hiša

Dnevni prostor stare domačije v pritličju, ki je namenjem poslovnim sestankom in/ali pogostitvi manjše skupine. Do 8 oseb (30 m2). Omogočimo brezžični internet, LCD zaslon in flip chart. 

Hočevarjeva soba

Prostor stare domačije v prvem nadstropju, ki je namenjem poslovnim sestankom. Do 8 oseb (39 m2). Omogočimo brezžični internet, LCD zaslon in flip chart. 

Prenočite v našem hotelu

Udeleženci vaših dogodkov lahko prenočijo v našem hotelu, kar poenostavi organizacijo večdnevnih dogodkov.

Zasedenost

Želite, da vam pripravimo ponudbo ali nas želite kaj vprašati? Izpolnite obrazec in potrudili se bomo s čim hitrejšim odgovorom. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.
Preverite zasedenost
Galerija slik