HIŠA KULINARIKE JEZERŠEK - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

HIŠA KULINARIKE JEZERŠEK

Hiša kulinarike Jezeršek je vse od leta 1996 veljala kot sinonim za catering, saj je ob svoji otvoritvi postala prvi objekt v Sloveniji, namenjen izključno tej dejavnosti. Pod njeno streho se je v naslednjih dvajsetih letih zvrstila obilica pomembnih osebnih, poslovnih in družabnih dogodkov. V njej so svoj prostor poleg obletnic, porok in prednovoletnih srečanj našle tudi valete, poslovni teambuildingi in celo Festival kranjske klobase. Za Hišo kulinarike lahko tako še danes trdimo, da je izraz ponosa in kakovosti

Leta 2017 je Hiša kulinarike Jezeršek zaprla svoja vrata za širšo javnost in zaradi povečanega obsega dela v cateringu in širitve podjetja (Dvor Jezeršek, Restavracija Blejski grad) postala večnamenski objekt, ki sedaj služi kot jedro za vse ostale dejavnosti. V njej je sedež podjetja, kjer delujejo tudi vse skupne službe (prodaja, marketing, računovodstvo). Od tukaj poteka centralizirana logistika, nabava in predpriprava živil. Del objekta je tudi sodoben skladiščni prostor z ostalimi tehničnimi prostori za catering, pomivalnico, hladilnicami in lastno zorilnico mesa.  

Srce Hiše kulinarike še vedno ostaja glavna kuhinja, ki se ji je sedaj pridružila tudi slaščičarna. V njej številčna kuharska ekipa skrbi za pripravo jedi, ki potujejo na najrazličnejše destinacije v Sloveniji in tudi izven naših meja.  

V Hiši kulinariki Jezeršek tako deluje cela vrsta sodelavcev. Zares pravi kulinarični orkester, ki dirigentu nikoli ne zataji. Orkester pa ni le uigrano moštvo, temveč velika mojstrska kuharska družina, ki lahko kadarkoli in kjerkoli obogati vas kulinarični vsakdanjik. 

Lokacija in kontakt

Hiša kulinarike Jezeršek leži v vasi Sora pri Medvodah, le slabih 30 minut vožnje iz Ljubljane.
Več