HOTEL ANTIQ PALACE & SPA - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

HOTEL ANTIQ PALACE & SPA

Antiq Palace Hotel & Spa™ vas bo očaral s svojo lepoto in bogato ponudbo. Stavba luksuznega hotela je veličastna palača iz 16. stoletja, ki je bila prvotno zgrajena za plemstvo. Je v samem središču Ljubljane, na eni od najbolj prestižnih lokacij v mestu. Ponuja prekrasno kuliso za dogodke.

Antiq Palace Hotel & Spa™ je le nekaj minut hoje oddaljen od najboljših ljubljanskih restavracij, gledališč (med njimi filharmonija in opera), muzejev, klubov, barov, nakupovalnih ulic in številnih parkov, primernih za družine.

Konference in dogodki

Sprejmemo lahko do 120 gostov. Če načrtujete pomembno poslovno srečanje ali letno konferenco, vam ponujamo različne strokovno opremljene konferenčne prostore, ki bodo zadostile vašim potrebam.

Naj se gosti vašega poslovnega dogodka tudi sprostijo. Izbirate lahko med temi lokacijami:

  • dvorišče (120 m2),
  • očarljivi vrt (80 m2),
  • dva bara,
  • ob kaminu.

Izkušeno osebje vam bo z veseljem pomagalo pri načrtovanju posebnega dogodka ali srečanja v osrčju zgodovinskega jedra Ljubljane in se posvetilo tudi najmanjši podrobnosti. Najboljši ponudniki gostinske oskrbe bodo poskrbeli, da bo vaš dogodek resnično nepozaben tudi za oči in brbončice.

Antiq Palace Spa ponuja razkošno bivanje v umirjenem središču Ljubljane in znotraj klasicističnih zidov mirnega hotela. Izkušeno osebje se bo potrudilo in pripravilo obisk po vaši meri, ki bo prebudil vseh pet čutov.

Spa & Welness

Po končanem dogodku se vaši gostje lahko sprostijo v centru dobrega počutja Antiq Palace Spa, kjer jih pričakujejo masažna kad, tri različne savne (finska, turška in infrardeča) ter fitnes. V spa centru smo pripravili bogato ponudbo storitev s poudarkom na preprostosti in čistosti narave ter medicinskem znanju in izkušnjami. Usposobljeno osebje bo poskrbelo za holistično in sproščujoče doživetje za duha, telo in dušo; razvajali vas bodo z najboljšimi organskimi izdelki.  

Udeleženci lahko prenočijo v hotelu in se naslednji dan sprostijo tudi v centru dobrega počutja Antiq Palace Spa, kjer jih pričakujejo masažna kad, tri različne savne (finska, turška in infrardeča) in fitnes. Usposobljeno osebje bo poskrbelo za holistično in sproščujoče doživetje za duha, telo in dušo; razvajali jih bodo z najboljšimi organskimi izdelki.

ww.antiqpalace.com
Galerija slik